Livet mitt før Paradise Hotel

Jeg er en travel dame på 28 år. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig utbrent når jeg satte meg på flyet til Amsterdam med de andre legendene! Det eneste jeg tenkte på var at det skulle bli deilig og sove ut, levere fra seg mobilen og få alt servert på sølvfat (Ja vi får det. Produksjonen ordner alt for oss, og gjør alltid sitt beste for at vi skal ha det bra).

 

Det viktigste i livet mitt er jo familie og vennen mine, de kommer foran alt annet. Noe som også står øverst på prioriteringslisten er dyrene mine. Jeg er elsker dyr og kunne aldri tenke meg en hverdag uten de. Hesten min Zalander er bare den nydeligste og snilleste hesten jeg noen gang har hatt. Jeg kjøpte han når han var to uker og nå er han allerede blitt 5 år og virkelig en god dressurhest. Han står i Fredrikstad og jeg gleder meg til å besøke han snart. Hundene mine Batman og Britney er noe av det kjæreste jeg har, de lyser virkelig opp hverdagen og de er med meg på nesten alt. De er veldig bereist og er det hender ofte at de er med meg på møter og jobb.

 

 

Jobbing er også veldig viktig for meg. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta videre utdanning til høsten eller om jeg skal fortsette som modell og eventuelt starte en sunn cafe (juicebar). Jeg har så mye jeg har lyst å gjøre men sliter med å få tid til alt. Men jeg elsker å jobbe og hvis jeg går inn for noe gir jeg 100 prosent så jeg får bare bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil.

 

  

 

Jeg elsker å reise og har mange venner og familie i utlandet, dessuten er jeg dritt lei janteloven i Norge og at alle må være helt lik og helst gå med sjøstøvler og regnjakke. Skiller du deg ut og har god selvtillit og store drømmer ler folk av deg. Men de må bare le for det er de som tør og som jobber hardt som kommer langt.

 

 

Sunnhet og velvære. Jeg bruker mye tid på å spise sundt og trene. Det er veldig viktig for meg for det har veldig mye å si for min egen del og jeg føler meg så utrolig mye bedre når jeg tar godt vare på meg selv. Jeg går mye på Barry's Bootcamp, trener mye yoga, rir, og ikke minst er tur i frisk luft er ett must og hjelper på alt.

 

 

 

 

 

6 kommentarer

For en utrolig vakker hest du har! Han så råflott ut <3

Lizbeth Osnes: Tusen takk! ja hun er en liten perle.

Hvorfor opererte du nesen din? Så gjennom bildene dine på Instagram! Den gamle nesen din var jo perfekt fra før!!

Anonym: Takk :) Jeg kommer til å skrive et innlegg om det senere

Hvis du elsker dyr og bryr deg om dyr, hvorfor bruker du pels da? :(

Anonym: Jeg bruker ikke pels, jeg er vegetarianer :)

Skriv en ny kommentar