hits

Publisert den 05.04.2018 - Personlig

Jeg kunne vært gift

Jeg har mange gode venner her i Bergen. Et par av de er allerede gift og har barn, de er veldig etablert kan man si. Jeg har også venninner som er samboere og venninner som er single slik som meg. Jeg har en del lange forhold bak meg, men nå freaker jeg ut! Jeg vil ikke gifte meg, få barn og kjøpe hus med hage og volvo i garasjen. Bare tanken på det gjør meg så svimmel at jeg må sette meg ned. 

 

 

Jeg har tross alt blitt fridd til tre ganger, og det har vært like kleint hver gang. Forholdet blir liksom ikke det samme, det blir liksom do or die. Jeg har jo selvfølgelig lyst til å møte den rette, få barn osv., men jeg tror også at sannsynligheten for å havne i et "ekte" vellykket ekteskap er like liten som å vinne i Lotto. Dessuten er jeg ikke noe fan av for mye gambling. 

Jeg digger å være selvstendig. Det er skikkelig deilig å bo alene, være sin egen sjef og kunne gjøre det man vil når man vil. Dessuten er det deilig å ha mange venner som kan tilbringe mye tid meg, og få impulser fra og dele idéer med. Dessuten handler mitt liv veldig mye om latter og moro. Jeg gidder ikke drama, det har jeg ikke tid til.

 

 

Jeg har selvfølgelig lyst til å møte den rette. Kanskje er jeg så heldig at jeg gjør det en dag. At jeg bare plutselig vet det, at man har den følelsen som kommer innenfra som gjør at du vet at du er med det menneske du har lyst å dele resten av livet med. Eller kanskje ikke... Isåfall er det helt greit. Jeg har jo alle dyrene mine og det holder i massevis for meg. Jeg kan jo alltids gifte meg med Batman, men jeg tror Britney hadde blitt ganske sjalu da, så jeg tror jeg lar det ligge, haha. For de som ikke vet det, er Batman og Britney chihuahuaene mine.

 

 

 

9 kommentarer

Brigitte

05.04.2018 kl. 15:02
Veldig bra skrevet!🙌❤ Jeg tror verden er veldig annerledes nå enn det den var før!

Og hvem har lyst på et kjedelig a4 liv anyhow!😊😉😜

Digger hvordan du tenker!👊🙌

annlipinska

06.04.2018 kl. 14:27
Brigitte: Tusen takk! <3

Marius Røyseth Kristiansen

05.04.2018 kl. 15:07
Heilt enig, babe!

A4 liv e absolutt ikke nokke for me heller, så deeen ser e! :)

annlipinska

06.04.2018 kl. 14:26
Marius Røyseth Kristiansen: Haha ja vi er jo veldig lik og det er nok derfor vi er så gode venner og finner på så mye tull og tøys samen! :)

Maikken

05.04.2018 kl. 23:59
Kan du fortelle om nese operasjonene dine? Fornøyd med klinikken?

annlipinska

06.04.2018 kl. 14:25
Maikken: Har nettopp publisert et nytt innlegg hvor jeg forteller om alt

06.04.2018 kl. 02:20
Du har bare ikke truffet den rette. Håper det skjer for det er det mest fantastiske i verden.

annlipinska

06.04.2018 kl. 14:24
Anonym: Så hyggelig! Jeg håper også det skjer, og er det noe jeg virkelig ønsker så er det ekte kjærlighet, men det er bare så vanskelig å finne

17.04.2018 kl. 01:34
Fint skrevet :) Jeg tror folk blir blendet av det vakre ansiktet ditt og tenker at de ikke har en sjanse. :)

Jeg hadde også blitt nervøs hvis jeg hadde sitt en så skjønn jente som deg Ann Mariell :)

Skriv en ny kommentar