Jetsetter-livet er ikke for pyser

Jeg har hatt det veldig hektisk i tiden etter Paradise Hotel. Det startet med at jeg dumpet de to slitne koffertene mine i Bergen, deretter snudde jeg i døren for å dra til Østerrike for å stå på ski. I Østerrike har jeg ikke vert på ni år, jeg drar stort sett til Geilo hvis jeg skal stå på ski. Men jeg likte det virkelig godt! Lech er veldig spesielt og veldig vakkert, dessuten er det utrolig gøy å møte masse briter og tyskere som elsker ski og en god fest.

Jeg lærte veldig mye for jeg hadde en privatinstruktør som var veldig tålmodig. Det ble mye latter og moro. Han var svensk og var sikker på at banan het gulbøy på Norsk! Haha jeg skjønte ingenting i begynnelsen når han sa at jeg skulle tenke at jeg var en gul-bøy... jaja whatever.

Deretter dro jeg  noen dager til Amsterdam hvor jeg har den beste frisøren som finnes. Selv om jeg ikke var helt fornøyd med håret jeg hadde på finalefesten, er han tilgitt. Jeg hadde noen rolige, avslappende dager der jeg bodde hos min gode venninne Sharon. Hun er gift og har to barn, så det var ikke noen ville tilstander, men det var det jeg trengte etter oppholdet mitt i Østerrike selv om det gikk rolig for seg der også.

Så dro jeg til Oslo hvor premieren ble holdt på Taket på Steen og Strøm. Det var en kjempekoselig fest og det var super god stemning! Jeg storkoste meg virkelig og det var superkjekt å se alle igjen!

Deretter dro jeg til Finnskogtoppen som er favoritthotellet til min far. Det er ett helsehotell hvor man spiser sunt, tar spa og bare slapper helt av. Du kan gå i badekåpen 24/7 og det passer meg utmerket! Mathias kom og besøkte oss og det var bare så koselig! Det er jo lett for å bli litt for rastløs når det er for rolig og øde.

Deretter har jeg bare vært i Marbella og Bergen. Men jeg gleder meg til helgen for da skal jeg på middag i Amsterdam med min gode venn Ortazu blant andre. Han er en verdenskjent designer som jeg er veldig glad i. Jeg har ikke sett han siden før Paradise så jeg gleder meg virkelig til å se han igjen!

 

11 kommentarer

Digger det!!👏🙌😍

Brigitte: Digger deg også :)

Du sier du er opptatt av dyrevelferd, men går i pels?

Åå, fjern de brune linsene dine, du har såå nydelige øyner når de er lyse! Tror det er en slik ting som du ikke ser selv, nett som noen som tar så mye botox at de ser ut som katt i motvind men føler seg fremdeles fin. For å være helt ærlig ser du litt russisk ut når du har brune linser, og det gjør det mye mer eldre i fjeset også... Ellers : Heier på deg! Stå på! :)

Anna: Tusen takk! Ja jeg skal slutte med de brune linsene haha <3

Hei!! Du er nydelig, jeg lurer på hvilken selftan du bruker/brukte på paradise hotel? Tusen takk!

Anonym: Når jeg bruker selftan bruker jeg den fra Clarinse den er veldig god <3

Fyfaen eg digger deg

Anonym: Tusen takk :)))

Hei, hvor er den jakken fra?:-)

Daniella: Den er fra Tete by Odete

Skriv en ny kommentar