hits

Publisert den 09.05.2018 - Paradise Hotel

hvorfor jeg fremstiller meg selv som en diva.

Har du og Aurora mye kontakt?

Ja det har vi helt klart! Hun er den fra Paradise jeg har mest kontakt med, vi ringes jevnlig og holder hverandre oppdatert på messsenger. Ikke minst tar vi en facetime i ny og ne! Hun er fantastisk og jeg kommer alltid til å være superglad i henne! Jeg føler at vi har ett søskenforhold, så close er vi <3

Tre feriesteder jeg vil anbefale 

- Købehavn! Dette er ett av mine absolutt beste ferietips! Dansker er fantastisk på mat, mote og livsstil! Dessuten har de de beste hestene (syns jeg da)

- Amsterdam. Amsterdam er helt super, det er så utrolig urbant og skikkelig mulitkulturelt, så her finner du virkelig alt.

- Marbella. Jeg må selvfølgelig ta med Marbella. Det er en helt super plass hvor du har alt på ett sted! Her får du også veldig mye for pengene! Alt av luksus osv er mye billiger enn om du fks. skulle reist til den franske rivieraen.

- Paris. Jeg må faktisk ta med Paris også, for Paris er bare helt fantastisk. Jeg har vært i Paris veldig mange ganger! Men jeg har ikke turt å reise tilbake for jeg var der under terrorangrepet! Jeg med mine to lillesøstre ble skubbet rundt i gatene når panikken spredde seg, vi var midt oppi alt dette og politiet nektet oss adgang til leiligheten i mange timer på grunn av sikkerheten. Neste dag oppfordret de alle til å holde seg inne og det var akkurat det vi gjorde. Og jeg kommer aldri til å glemme dagen før vi reiste hjem. Da var alle i sorg og jeg har aldri sett Paris på denne måten før. Jeg håper jeg drar der snart så jeg kan legge hele den triste hendelsen bak meg for godt og skape nye minner!

Hvem liker du minst fra årets sesong?

Det kommer nok ikke som noe overraskelse for dere at dette er Julie? eller? Vi kom ganske skjevt ut i fra starten. Hadde vi spilt med hverandre og ikke mot hverandre ville jeg nok likt hun mye bedre. Vi har begge veldig sterk personlighet og jeg har ingenting i mot henne nå i ettertid.

Hvorfor velger du å fremstille deg selv som en DIVA?

Nei si det? jeg tror det bor en liten diva i oss alle men janteloven er blitt verre enn aldri før! Jeg er meg selv på godt og vondt, noen kaller det diva jeg kaller det personlighet.

5 kommentarer

09.05.2018 kl. 20:05
Du er blitt mye tynnere fra denne sesongen enn den første sesongen av ph, hva har du gjort? Har du gått inn for å bli slankere ?

Kan du fortelle litt om ditt kosthold , i og med at du er vegetarianer også, om ulike retter man kan lage

dina

09.05.2018 kl. 20:52
hvor er kjolen du hadde på deg den dagen du reiste hjem fra Paradise fra? :-)

annlipinska

10.05.2018 kl. 12:19
dina: Det vet jeg ikke lånte den av Karoline :)

Marit

09.05.2018 kl. 23:22
Hvor er skjørtet du har på deg i denne ukens onsdagsepisode? det hvite <3

annlipinska

10.05.2018 kl. 12:18
Marit: Det er fra bik bok <3

Skriv en ny kommentar