hits

Publisert den 19.05.2018 - Paradise Hotel

Lenge leve kjærligheten

Jeg som millioner av andre er klistret foran TV i dag for å få med meg dette kongelige bryllupet. Det er en stor dag og herregud for ett nydelig bryllup. Jeg digger bade Harry og Meghan, så dette har jeg gledet meg lenge til. Jeg syns det er så nydelig å se på to mennesker som elsker hverandre så høyt og som holder sammen til tross for rykter og presse som prøver og ødlegge.

Størst av alt er kjærligheten og hvis det er ekte tror jeg det kan overvinne absolutt alt! Det er noe jeg ønsker meg mest i verden, å møte en person som jeg er ment for. Ingen drama, spill eller utroskap. Mange har sagt jeg er for "prippen" og at det er urealistisk, men hvis jeg finner ekte kjærlighet vil jeg heller være single for da kan det ver det samme. Da får jeg all kjærligheten jeg trenger fra familie, dyrene og vennen mine.

Jeg tror det verste i verden må være i ett forhold der man ikke blir satt pris på. Der kjæresten din er utro, ikke tilstedeværende og tar deg for gitt. Dette er noe jeg selv har opplevd og noe jeg ikke ønsker for min verste fiende.

Håper alle får en kjempefin lørdag fylt med kjærlighet!

 

Publisert den 18.05.2018 - Paradise Hotel

Hundene mine er mer bereist enn en gjennomsnittlig nordmann

Jeg er på vei til Geilo, og med meg har jeg selvfølgelig mine to kjære, Batman og Britney! Det er jo mine kjære små og jeg vil at de skal ha det best i verden og jeg tror faktisk at de liker å reise, for de bli alltid giret når jeg begynner og pakke og løper bort til reisevesken sin mens de logrer som bare det. De foretrekker helt klart varmere strøk fremfor snø og kulde, men det tror jeg de fleste chihuahuaene gjør.

Favorittstedet til Batman er Amsterdam, mens  Britney er mer begeistret for Paris. Det som er en stor ulempe med Norge er at det er en smule hundefiendtlig. Det er jo så å si ingen restauranter som man kan ta med hunden sin på, ikke en gang uteserveringer. Andre steder i Europa, for eksempel Paris, er det så normalt og ta med hund og de kommer løpende med vann og mat til de og du ser at de lyser opp.

Jeg er jo glad for at det finnes mange hundevennlige hoteller i Norge, hvis ikke kunne jeg ikke vært her like ofte.

Ønsker alle en strålende helg. Klem Ann.

 

 

 

Vis flere innlegg