Den egentlige grunnen til at jeg ble med på Paradise Hotel 2018

I utgangspunktet var jeg skeptisk. Min erfaring med deltagerne i min forrige sesong var ikke den beste, men jeg tenkte at det umulig kan bli verre enn det var sist. Dessuten skulle Aurora være med og det ga meg en ekstra trygghet at dette var noe vi skulle gjøre sammen. Jeg føler at det var lenge siden jeg har gjort noe crazy, så det var på tide! I år får dere se en helt annen side av meg som jeg ikke fikk vist sist.

Da TV3 ringte meg og spurte om jeg kunne tenkte meg å være med i et TV program igjen var jeg egentlig blitt klar for et nytt eventyr, forhåpentligvis med litt kulere og mer oppegående mennesker enn sist. Det som gjorde at jeg var veldig skeptisk til å si ja med en gang, var at etter 2014 sesongen var jeg helt utslitt både fysisk og psykisk. Det eneste jeg fikk igjen av sesongen var noen penger og en god venninne. Men jeg synes det var helt på sin plass med litt oppreisning!

Den egentlige grunnen til at jeg ble med på paradise i år var at jeg var i et forhold som ikke var så bra. Det begynte med små ting som at han skulle ha koden til telefonen min, noe jeg synes er veldig spesielt siden man har mange private samtaler med familie og venner og annen personlig informasjon. Men jeg gikk med på det til slutt siden dette var så utrolig viktig for han. Det gikk ikke lang tid før han også ble helt gal fordi jeg kom godt overens med kompisene hans. Han begynte å nekte meg å gå ut uten han og ble ofte irritert når jeg snakket lenge i telefonen. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor han var så sjalu, for han er ganske kjent. Da vi var ute på byn fikk han alltid mye mer oppmerksomhet enn meg, og hadde tusen jenter etter seg hele tiden.

Da min aller beste venninne kom for å besøke oss hadde jeg gledet meg kjempemye til å vise henne byen, livet mitt der og ha en skikkelig jentehelg. Det var veldig hyggelig, men jeg synes det var litt slitsomt fordi han skulle hele tiden prate med meg på tomannshånd når jeg hadde ei venninne på besøk. Det var flere småting gjennom hele helgen som viste meg at han til og med var sjalu på henne. 

Når det bare var oss to var han han verdens beste kjæreste og var med meg i stallen, gikk tur med hundene mine og var veldig flink til å få meg til å føle meg bra og få meg til å le. Han var like spontan som meg, så vi kunne plutselig bestemme oss for å ta en weekend et sted. Vi er veldig gode venner den dag i dag og har jevnlig kontakt og ingen vet hva fremtiden bringer.

Jeg ble til slutt alt for stressest av å være i et forhold med så mye sjalusi. For meg er det veldig viktig at man respekter hverandre og gir hverandre pusterom. En dag våknet jeg og det slo meg at nå gidder jeg ikke mer, så jeg pakket tingene mine og satt meg i bilen og kjørte av sted og la meg rett inn på spa. Jeg trengte en to timers lang massasjetime etter alt stresset jeg var blitt utsatt for. Det er rart hvordan slike ting kan sette seg i kroppen.

Da TV3 ringte var jeg på hytten og slappet av og ble positivt overrasket over konseptet med legendesesong. Jeg var klar for en kul opplevelse, møte nye mennesker og få tankene over på noe annet. Kanskje blir det litt romantikk på hotellet, hvem vet?

 

 

 

Siste innlegg