Dette synes jeg om de andre legendene

Jeg var jo selvfølgelig kjempespent på å møte alle de andre, bortsett fra Aurora som jeg kjenner veldig godt. Jeg hadde et åpent sinn tenkte at jeg må ta det som det kommer. Man har jo selvfølgelig fått et inntrykk av alle siden man har sett de på tv, men jeg ville stille med et åpent sinn og ikke fokusere så mye på det. Dessuten er det noen sesonger jeg ikke har sett, så jeg visste egentlig ikke hva jeg kunne vente meg av alle. Den første jeg møtte var faktisk Soph, for da jeg dessverre kom for seint til flyet mitt, måtte jeg booke meg et nytt fly til Oslo og ventet i 1 og en halv time på Bergen flyplass. Jeg satt meg ned på en kafe og ringte noen utenlandske venner av meg som ikke følger med på Paradise Hotel, for å fortelle at jeg skulle på en lengre reise og at det ikke ville være dekning involvert. Plutselig vinket Soph til meg og kom bort å ga meg en klem. Jeg ble overrasket over hvor vennlig og utadvendt hun var. Av alle legendene er det vel Soph og Pierre jeg ikke rakk å bli særlig kjent med. Pierre fikk jeg så vidt hilst på, da han som alle vet ble svært dårlig og måtte rett på sykehus. 

Aurora vet jo alle at jeg digger og er veldig glad i. Så jeg så veldig frem til å se henne igjen. Vi har dessverre ikke sett hverandre så mye den siste tiden siden vi er veldig travle begge to, og bor på hver vår side av landet. Så jeg gledet meg veldig til å oppleve dette sammen med henne og at vi skulle få mye tid til å prate og kose oss (som vi er veldig flink til). Dessuten var jeg veldig klar for å le litt, for er det noe meg og Aurora er veldig flink til så er det og tulle og tøyse og ha det veldig gøy!

 

 

Isabel fikk jeg sansen for veldig fort. Hun var veldig hyggelig, søt og omsorgsfull. Dessuten er jeg kjempetakknemelig, siden det var mye hennes og Carl Aksels fortjeneste at jeg fikk sjekke inn i årets sesong. Det som overrasket meg mest med Isabel var at hun er skikkelig jordnær, samtidig som hun har bein i nesen og er ei skikkelig rå dame!

 

 

Carl Aksel sto jo for underholdningen hele tiden. Han er kjempemorsom og lager alltid liv. Det er aldri kjedelig når han er til stede. Veldig mye energi og alltid en bra kommentar på lur.

Magne var veldig hyggelig og hjelpsom. Han og Aurora ble veldig gode venner og kjente hverandre fra før av. Så da var det jo naturlig at han var en del med meg og Aurora. Han var en gentleman og var veldig flink til å hjelpe meg med bagasjen, noe jeg setter pris på.

 

Mathias gledet jeg meg veldig til å møte, siden han er en person som kommer overens med alle og er snill og morsom. Jeg håpte jo at vi også ville komme godt overens, noe vi gjorde ganske fort. Jeg satt ved siden av Mathias på flyet, og prøvde å sove. Det var ikke så enkelt siden jeg satt i mellom han og Aurora, så dere kan jo tenke dere hvor morsom den flyturen var! 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg