Jeg må fortelle dere en hemmelighet

Jeg må fortelle dere en hemmelighet. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele dette med dere, fordi det er så ekstremt drøyt. Men jeg føler at jeg har lyst til å dele alt med leserne mine og jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen i dette. Jeg synes det er skummelt at vi lever i et samfunn der man må være veldig forsiktig, og hvor ærlighet er mindre viktig. Jeg kjenner til mange som er sammen med gutter som er utro og man velger å late som om man ikke vet om det. Hva er vitsen med å være i et forhold hvis det ikke er ekte? Eksen min har fått seg ny kjæreste og poster bilder av dem hele tiden. Jeg ville ikke se de,t så jeg valgte å unfollowe han, men jeg får tilsendt bilder av venner og bekjente. Men nå lurer dere sikkert på hva poenget mitt er. Og det er at han har ringt meg ved flere anledninger når han er ute på byen for å si at han savner meg. Også har han sendt meg masse meldinger for å si at han angrer, og vil ha meg tilbake. Dette er litt rart siden det er 3 år siden det ble slutt. Det verste av alt er at han fortsetter å sende meg masse meldinger og stalke meg på sosiale medier, selv om han har kjæreste! Jeg kan ikke fatte at jeg har vært sammen med en sånn drittsekk. Det jeg tenker er at når han gjør dette mot henne, så har han garantert holdt på sånn med meg og. Det er så lett å være naiv for man vil jo tenke alt det beste om den man er glad i.

Det som toppet alt er at en dag jeg jobbet som vertinne på Ole Bull huset i Bergen kom de sammen begge to! Det begynte med at han vinket meg bort til bordet deres, istedenfor en av de andre vertinnene. Jeg måtte selvfølgelig være profesjonell og late som ingenting, noe som var kjempevanskelig. Da jeg gikk til baren med bestillingen deres fikk jeg en melding fra han. Der sto det “du er sykt digg i dag, savner deg”. Først lot jeg være å svare siden jeg måtte tilbake til bordet deres med drinkene. Det var utrolig vanskelig å se henne i øynene og late som ingenting. Jeg svarte på meldingen etter på at “fint at du synes det, men du bør fokusere på den nye damen din, hun er superskjønn og grei”. Etter dette fortsatte de å komme der sammen hele tiden mens jeg jobbet. Jeg vet ikke om det var for å gjøre meg sjalu eller fordi det var et kult utested, men det var veldig spesielt. Heldigvis fikk jeg veldig mye støtte fra de jeg jobbet med, og de reagerte faktisk mer på det enn jeg gjorde.

Egentlig burde jeg kanskje ikke poste dette innlegget, for hvis hun leser det så kommer hun til å forstå det. Samtidig synes jeg hun fortjener å vite sannheten.

Denne erfaringen har gjort at jeg er veldig forsiktig og har veldig lav terskel for bullshit.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg