Livet mitt før Paradise Hotel

Jeg er ei travel dame på 28 år. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig utbrent når jeg satte meg på flyet til Amsterdam med de andre legendene! Det eneste jeg tenkte på var at det skulle bli deilig å sove ut, levere fra seg mobilen og få alt servert på sølvfat (Ja, vi får det. Produksjonen ordner alt for oss, og gjør alltid sitt beste for at vi skal ha det bra).

 

Det viktigste i livet mitt er familie og vennene mine, de kommer foran alt annet. Noe som også står øverst på prioriteringslisten er dyrene mine. Jeg elsker dyr og kunne aldri tenke meg en hverdag uten de. Hesten min Zalander er bare den nydeligste og snilleste hesten jeg noen gang har hatt. Jeg kjøpte han når han var to uker og nå er han allerede blitt 5 år, og virkelig en god dressurhest. Han står i Fredrikstad og jeg gleder meg til å besøke han snart. Hundene mine Batman og Britney er noe av det kjæreste jeg har, de lyser virkelig opp hverdagen og de er med meg på nesten alt. De er veldig bereist og er det hender ofte at de er med meg på møter og jobb.

 

 

Jobbing er også veldig viktig for meg. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta videre utdanning til høsten eller om jeg skal fortsette som modell og eventuelt starte en sunn cafe (juicebar). Jeg har så mye jeg har lyst å gjøre, men sliter med å få tid til alt. Men jeg elsker å jobbe og hvis jeg går inn for noe gir jeg 100 prosent. Så jeg får bare bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil.

 

  

 

Jeg elsker å reise og har mange venner og familie i utlandet, dessuten er jeg drittlei janteloven i Norge, at alle må være helt like og helst gå med sjøstøvler og regnjakke. Skiller du deg ut, har god selvtillit og store drømmer så ler folk av deg. Men de må bare le, for det er de som tør og som jobber hardt som kommer langt.

 

 

Jeg bruker mye tid på sunnhet og velvære, å spise sunt og trene. Det er veldig viktig for meg for det har veldig mye å si for min egen del og jeg føler meg så utrolig mye bedre når jeg tar godt vare på meg selv. Jeg går mye på Barry’s Bootcamp, trener mye yoga, rir, og ikke minst er en tur i frisk luft et must og hjelper på alt.

 

 

 

 

 

Siste innlegg