Jeg tar påskeferie i Marbella

Jeg kan ikke tro at det allerede er påske snart. Jeg satte meg på et direktefly til Marbella i dag morges, for nå skal jeg ta noen velfortjente fridager og kose meg i varmen med familie og venner. Jeg synes høytider som påske, jul osv er veldig vanskelig for familien min er veldig oppsplittet og det er ikke så mye samhold å skryte av, så det gjør at jeg savner mange av mine nærmeste ekstra mye. Når det er sagt er jeg veldig glad i den familien jeg har og mine nære venner.

I dag har jeg bare slappet av ved bassenget og snakket med venner og jeg gleder meg veldig for snart kommer en veldig god venninne av meg! Det gleder jeg meg ekstra til! Jeg har veldig mange gode venner og det er synd at jeg ikke får sett alle så ofte som jeg skulle ønske, men det som kjennetegner et ekte og godt vennskap i mine øyne er at man kan gå lenge uten å se hverandre og med en gang man møtes sier det bare klikk så er det som man aldri har vært adskilt.

Jeg har bare et mål med påsken, og det er å kose meg. Det blir nok et par festligheter, som mange sikkert har fått med seg har de åpnet Nobu hotel her nede og i forbindelse med det er det jo litt ekstra festligheter. Det blir nok gøy. Bortsett fra det kommer jeg ikke til å gjøre så mye annet enn å shoppe, fikse negler, gå på stranda…Så er jeg såpass nerd at jeg har skikkelig lyst til å lese en bok. Skikkelig ferie altså. 

Jeg håper alle sammen får en kjempefin påske og koser seg med sine nære og kjære, uansett om det er på fjellet eller i varmen.

 

Siste innlegg