Jeg sjekker inn på Paradise Hotel

Jeg trodde aldri i mine villeste fantasier at jeg skulle sjekke inn på Paradise Hotel i en alder av 28 år. HAHA, det er faktisk litt krise. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente meg når jeg sa ja til dette eventyret! Vi visste jo at det var begrenset antall med legender som fikk sjekke inn, og at dette skulle være en legendesesong. På Paradise Hotel er det veldig lurt å ikke ha noen forventninger i det hele tatt, for plutselig må du sjekke ut fordi du har feil farge på genseren. Haha, det er faktisk så gale. Det er jo et sosialt spill med mennesker.

 

 

Jeg tror enkelte av legendene var veldig stresset, for taktikken begynte allerede på Gardermoen, og det tok litt av til tider med all slags mulige teorier om hva som skulle skje. Jeg var jo giret og syntes det var kult at vi skulle være med å “åpne” sesong 10, dessuten fikk alle legendene betalt for å være med på denne åpningen. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det tok jo ikke lange tiden før det ble avgjort hvem som skulle sjekke inn og hvem som skulle hjem til Norge. Jeg ble jo kjempeglad for at jeg fikk sjekke inn! For det at Isabel sjekket inn som folkets favoritt var jo noe alle forventet, og det var ikke noe sjokk for å si det sånn. Jeg følte at det sto likt mellom meg, Aurora og Soph. Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt da vi ankom daten, og de skulle jo tross alt velge utifra en hashtag så alt kunne jo skje. Til slutt sto det mellom meg og Aurora, og når jeg fikk beskjed om at jeg skulle sjekke inn ble jeg veldig glad! Vi hadde reist veldig langt og det hadde jo vært kjipt å dra hjem etter så kort tid. Det var veldig mange reaksjoner og følelser den dagen, noen til og med så ekstreme at det ikke kom med på tv. 

 

Jeg forstår veldig godt at de andre legendene ble skuffet og det var litt amper stemning i noen timer, men det gikk seg fort til. Da vi ankom hotellet vi bodde på hadde vi en kjempegod middag og alle storkoste seg. Jeg hadde jo mange dager utenfor Paradise Hotel og da storkoste jeg meg masse spesielt med Aurora. Vi tok massasje, gikk turer langs stranden, red på hest, solte oss, og var på meksikanske show. Vi endte til og med opp på et bryllup på stranden den ene kvelden, det var bare så gøy!!! Jeg storkoste meg virkelig og det var noen veldig fine dager som jeg aldri kommer til å glemme.

 

Siste innlegg