Jeg og Aurora ble ranet i Mexico

Det er faktisk helt sant! Meg og Aurora ble frastjålet flere eiendeler fra hotellrommet. Det som var veldig rart syns jeg, var at jeg hadde en del verdifulle ting som diamanter, LV-veske og lignende, men det var bare sportsklær som hadde blitt tatt… Så jeg var egentlig sjeleglad for at det kun var det som var blitt tatt. Men det var jo så klart irriterende for det er ikke akkurat de beste shoppingmulighetene der nede, og vi har bare to kofferter for to måneder, så klærne blir jo fort brukt opp. Det var liksom ikke sånn at vi kunne gå på shopping å kjøpe nye klær. Jeg begynte å låse den ene kofferten min etter dette. Den med de tingene jeg var mest redd for. 

Magne hadde også blitt frastjålet sportsklær, og når vi snakket med de i resepsjonen sa de bare at vi hadde nok glemt disse klærne ved bassenget og tok oss ikke seriøst i det hele tatt. De var skikkelig frekke med oss og mente at de ikke kunne ta noe ansvar, for det var helt utenkelig at det var en av stuepikene. Meg og Magne måtte sitte der å prate med de i over en time og vi fikk ikke en unnskyldning engang, noe jeg syntes var veldig spesielt.

Meg og Aurora hadde mange dager sammen på utsiden. Hun merket ingenting før hun skulle dra, men da manglet hun plutselig telefonen som vi fikk “låne” av produksjonen til å ta bilder osv og et par kjoler. Det var jo veldig surt for vi hadde jo tatt masse fine bilder og videoer sammen som vi ikke får tak i nå.Til tross for dette hadde vi jo hell i uhell. Det kunne jo vært mye verre og for min del er det sikkert like greit. Jeg har alt for mye klær, så jeg hadde ikke vondt av å miste litt. Haha…

 

 

 

  1. Nå trodde jeg nesten dere ble ranet på åpen gate!!😱 Takk og lov det ikke var sånn, for det var jo det aller verste som kunne skjedd! Mexico er jo et veldig kriminelt land!
   Men utrolig kjipt at man ikke skal kunne få ha tingene sine i fred på hotelrommet en gang!😡 Det sier seg vel selv at det må ha vært noen inne å forsynt seg fra rommet deres, de turte vel ikke ta noe mer verdifullt enn klær da. Men trodde dette da var hotellet sitt ansvar! Dere burde nesten ha gjort en reklamasjon. Men siden det bare var klær. Men var jo en mobil og, den er vel verdt litt. Og utrolig kjipt med bilder og videoer på den hvertfall!
   Vakre bilder!😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg