Jeg kunne vært gift

Jeg har mange gode venner her i Bergen. Et par av de er allerede gift og har barn, de er veldig etablert kan man si. Jeg har også venninner som er samboere og venninner som er single slik som meg. Jeg har en del lange forhold bak meg, men nå freaker jeg ut! Jeg vil ikke gifte meg, få barn og kjøpe hus med hage og volvo i garasjen. Bare tanken på det gjør meg så svimmel at jeg må sette meg ned. 

 

 

Jeg har tross alt blitt fridd til tre ganger, og det har vært like kleint hver gang. Forholdet blir liksom ikke det samme, det blir liksom do or die. Jeg har jo selvfølgelig lyst til å møte den rette, få barn osv., men jeg tror også at sannsynligheten for å havne i et “ekte” vellykket ekteskap er like liten som å vinne i Lotto. Dessuten er jeg ikke noe fan av for mye gambling. 

Jeg digger å være selvstendig. Det er skikkelig deilig å bo alene, være sin egen sjef og kunne gjøre det man vil når man vil. Dessuten er det deilig å ha mange venner som kan tilbringe mye tid meg, og få impulser fra og dele idéer med. Dessuten handler mitt liv veldig mye om latter og moro. Jeg gidder ikke drama, det har jeg ikke tid til.

 

 

Jeg har selvfølgelig lyst til å møte den rette. Kanskje er jeg så heldig at jeg gjør det en dag. At jeg bare plutselig vet det, at man har den følelsen som kommer innenfra som gjør at du vet at du er med det menneske du har lyst å dele resten av livet med. Eller kanskje ikke… Isåfall er det helt greit. Jeg har jo alle dyrene mine og det holder i massevis for meg. Jeg kan jo alltids gifte meg med Batman, men jeg tror Britney hadde blitt ganske sjalu da, så jeg tror jeg lar det ligge, haha. For de som ikke vet det, er Batman og Britney chihuahuaene mine.

 

 

 

Siste innlegg