Alt jeg har gjort med utseendet mitt

 

Jeg synes dette er et vanskelig innlegg å skrive, for det er ikke “bare bare” for meg å snakke om at jeg har lagt meg under kniven. Jeg ønsker på ingen som helst måte å fremme plastisk kirurgi, men flere har spurt meg om jeg kan skrive et innlegg om det, så her kommer det.

Jeg vil også poengtere at det er veldig idiotisk å framstille bloggere og kjendiser som har valgt å fikse på utseendet sitt som dårlige forbilder. Plastisk kirurgi er kommet for å bli og det er bare tøft at man tør å stå frem, dele erfaringer og fortelle om grunnen til man velger å gjøre det. Selvfølgelig skulle jeg ønske vi levde i en idealistisk verden der alle var fornøyd med seg selv slik de så ut, men for mange, inkludert meg selv, er ikke dette tilfellet. 

Jeg slet med dårlig selvtillit på barneskolen og min beste venninne, som jeg var med hver eneste dag i stallen, var ekstremt nydelig og fikk tidlig kjempestore pupper. Så jeg gikk hele tiden å sammenlignet meg selv med henne og hadde bare  lyst å bli like pen og populær som henne. 

Da jeg ble 18 år var noe av det første jeg gjorde å ta silikon i puppene. Dette gjorde jeg på Fana Medisinske i Bergen hos dr. Bugge. (Han jobber dessverre ikke der lenger.) Han var kjempeflink og nektet å legge inn så mange gram som jeg ville ha. Han sa bare at det ville se veldig unaturlig ut og at det ville bli stygt på den “lille” kroppen min. Jeg har vært veldig fornøyd i alle år og har aldri hatt noen smerter, og jeg angrer heller ikke på at jeg gjorde det.

Jeg har også fikset på nesen, noe jeg valgte å gjøre av ren forfengelighet, hahaha… Jeg tenkte bare at jeg ville ha en mindre nese og jeg er jo fornøyd, men det var et smertehelvete uten like. Jeg angret veldig der og da, og jeg syntes ikke det var verdt all den smerten som jeg måtte igjennom. Jeg fikk dessuten infeksjon og gikk rundt å så ut som Michael Jackson i 3 måneder. Jeg jobbet på Ole Bull-huset og jeg klarer ikke sitte for mye i ro, så jeg gikk på jobb og alle kommenterte det. Heldigvis har jeg selvironi og jeg er flink til å le av meg selv, så det gikk jo greit. 

Jeg har tatt restylane i leppene en gang, men da dro jeg tilbake 5 dager etterpå og sa at det måtte ut. Det ble klumpete og jeg var ikke fornøyd i det hele tatt. Jeg syns det er helt nydelig på f.eks Kylie og mange venninner av meg som har det. Da ser det helt smashing ut. 

Jeg har aldri brukt botox for jeg vil ikke ha et stivt Cruella-ansikt, hahaha. Jeg bruker derimot å ta PRP en gang i måneden. Dette gjør jeg i Marbella hvor de er superflinke og jeg ser resultatet med en gang. Det er jo smertefullt, men det er helt klart verdt det. 

 

11 kommentarer
  1. Har du oppsøkt, eller vurdert å oppsøke, hjelp for dette? Det høres ut som dette er et problem for deg og det er absolutt hjelp å få. Det er ingenting i veien med utseendet ditt i det hele tatt.
   Når det er sagt, jeg har selv fikset på tennene mine så jeg vet litt hvordan det er. Jeg har til tider sluttet å spise pga frykt for å ødelegge tennene, jeg har sluttet å spise og drikke latterlig mye ulikt av samme årsak, og jeg ser meg selv i speilet og lurer av og til på om jeg burde gå og bleke tennene mine igjen. For meg ser de litt gule ut, for psykologen min ser de helt hvite ut (også tannlegen min har bekreftet at jeg har fin farge på tennene). Det er ikke lett! Heldigvis for meg så koster det ikke så mye å bleke tenner. Du kan sikkert ikke si det samme (beklageligvis).
   P.S.
   Jeg begynte nylig å blogge om psykisk helse. Det er krevende å være åpen om slikt og jeg synes det er helt fantastisk med positive kommentarer. Dessverre ser jeg du har vært så uheldig å få en negativ kommentar allerede. Jeg håper du ikke tar det til deg. Jeg vet det er vanskelig å dele slikt og du fortjener all applaus for dette.

  2. David Sachs: Takk for de positive ordene! Jeg har ingen planer om å gjøre flere inngrep, så jeg har ikke vurdert å oppsøke hjelp. Vi har alle våre usikkerheter og det er viktig å ikke la det ta over. Takk for at du delte din historie, jeg håper det ordner seg for deg. 🙂

  3. Utrolig tøft at du er deg selv, og ingen andre, et sårt tema du reflekterte utrolig godt. Keep going, girl!

  4. Nå fikk vi jo en liten sniktitt i Paradise Hotell når du var der, og vil si at Dr. Bugge har gjort en utrolig god jobb, og for å være silikonpupper ser de ganske naturelle ut også.

  5. Så bra du er åpen, det er det viktigste av alt!🙏 Vi har alle noe vi ikke er fornøyd med, ingen er perfekte. Noen av oss velger å leve med det, men vi har ingen rett til å dømme!🙏❤

  6. Hvor opererte du nesen? Bor i Bergen og skal gjøre det jeg også.. noe jeg har øsnket å gjøre i snart 15 år.. men aner ikke hvor jeg bør gjøre det. Syns din nese er så liten og søt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg