Derfor valgte jeg å legge meg under kniven

Jeg synes det er veldig spesielt at andre skal dømme de som velger å fikse på sitt utseende, alle har rett til å gjøre det de vil med kroppen sin og alle bestemmer over seg selv. Det er jo ingenting som er bedre enn at man er helt fornøyd meg seg selv og har det bra både psykisk og fysisk. Men det blir utrolig feil å henge ut de som velger å operere seg og si at de er dårlige forbilder. Herregud vi lever 2018, det har blitt normalt at man tar restylane og botox i lunsjpausen sin. Om dette er bra eller dårlig er jo et annet spørsmål. Men å henge ut de som velger å gjøre det er helt feil.

Mobbing er heller ikke greit på noen som helst måte. Alle må få lov til å ha en mening, men å komme med ondskapsfulle ytringer om utseendet til andre burde man holde seg for god til. Bare fordi man er en offentlig person betyr ikke dette at man klarer å stå imot mobbing når det kommer på et høyt nivå. Vi er alle forskjellige å burde respektere at vi har forskjellige meninger om hva som er pent, hva som er bra og hva som er dårlig. 

For min del er det å legge meg under kniven noe av det skumleste jeg har gjort men jeg er veldig fornøyd og når alt kommer til alt. Dessuten føler jeg at alle må få  gjøre som de vil og få lov til å se ut som de vil. Vi lever tross alt bare en gang, og det er jo bra at dersom man har komplekser som man ønsker å rette på, så er det mulig å gjøre dette.

 

  1. Synes det var veldig bra skrevet!👏 Det gjør en ikke til et dårlig menneske i det hele tatt, om man velger å fikse på seg selv!!👊 Mobbing derimot DET er UT uansett!!! Hvordan person man er det kommer innenfra!
   Alle skal ha rett til å føle seg bra med seg selv! Og ingen har rett til å dømme! Nettopp fordi ingen andre vet hva andre går igjennom!
   Vi lever i en helt annen tid nå hvor vi har mye flere muligheter enn det vi hadde før. Tydeligvis ikke alle som har fått med seg dette. Vi er forskjellige, noen liker å fikse på seg, noen gjør ikke. Dette må vi akseptere.
   Vakre bilder!!😍

  2. Jeg digger den ann-marielle. men problemet med plastisk kirurgi er at for MANGE, så gjør det ikke noe bedre fordi det er noe INNENFRA som må jobbes med. Ta din nese for eksempel, den var heeeelt fin og normal, men du velger å operere den fordi du er kritisk til deg selv og ser feil ingen andre ser. Problemet er også normaliseringen av det fra ung alder. At jenter på 13-14 år allerede tenker på at nesa deres kanskje er litt for stor og at de vil spare pengene. Man skal selvfølgelig gjøre hva man vil, men ta til betraktning at du er fin som du er født og du er født med et utseende du passer. Men jeg forstår absolutt poenget ditt når det kommer til mobbing av offentlige personer bare pga deres valg. Det er jeg HELT enig i. Gleder meg til å se deg på paradise, jeg liker deg skikkelig godt!❤️❤️

  3. Helt enig med deg om det du skriver, vi alle må få gjøre hva man vill med kroppen sin uten at andre skal bry seg om det! Flotte bilder av deg, digget gull bikinin din ;)) og herregud så flott du bor, ser jo sykt fint ut :))) <3

  4. Jeg dømmer ingen som opererer seg. Det jeg derimot syns er at det er ganske synd at FLOTTE, fine, fantastisk pene jenter føler de må endre på utseendet sitt. Jeg vet hvordan det er selv, det er jo ikke alt med meg selv jeg elsker jeg heller, og kunne gjerne tenkt meg å forandret noen ting. Men, jeg velger å ikke gjøre det, og heller jobbe med å føle meg vel med å være akkurat som jeg er. For når jeg ser på andre jenter som velger å forandre på utseendet sitt, så tenker jeg “herregud, vil HUN endre seg!? Hun er jo dødsfin som hun er!” Kanskje burde vi tenke litt mer sånn om oss selv og, og ikke bare om alle andre.

  5. Helt enig! En ting er å være uenig og en annen er å være hatefull 😞 Jeg selv er ikke så fan av kosmetiske inngrep, men når en person føler komplekser og ser på det som en utvei til et bedre selvbilde så er det bare bra. Jeg som sagt er ikke så veldig begeistra over kirurgi, men leker med tanken om nye pupper fordi mine ser ut som 2 slappe pannekaker i en alder av 22 grunnet vektnedgang(null barn). Hvorfor skal jeg gå rundt å føle meg stygg når det fins en utvei?
   Syns det er både bra og ikke fult så bra med kosmetisk kirurgi, men vi er i 2018. Folk får gjøre som dem vil ❤️

  6. Alle bestemmer over sin egen kropp! Samme om det er å fikse tennene, farge håret, ta en piercing eller tatovering, eller operasjoner. Skjønner ikke hvorfor folk skal legge seg opp i noe de ikke har noe med.

  7. Fantastiske bilder! Du hadde sikkert ikke behøvd å utsette deg for risikoen med å legge deg under kniven, men det viktigste er jo at du selv er fornøyd. Skulle jeg selv ha for mange penger en dag, blir det fettsuging av mage. Rart at hele mitt lille reservoar samler seg der….

  8. Vi lever i en verden hvor det er blitt normalt å ta botox i lunsjpausen? Fatter du ikke hvor trist det er?
   Offentlige mennesker har mange unge lesere som er lett påvirkelige. Å skrive åpent om hva man har endret på og referere til operasjoner som en løsning er FEIL. Dra heller til psykolog og prat om usikkerheten og hvor den dårlige selvtilliten kommer fra. Ikke promoter for plastisk operasjon.
   Oppfordrer deg til å se kristin gjelsvik sin video på yt om hvorfor denne normaliseringen ikke er ok!

  9. er ikke nødvendigvis at folk opererer seg som er problemet , men at de skriver om det på kjente blogger og normaliserer det.

  10. Det er riktig at det er bra å være fornøyd med seg selv. Psykisk helse og fysisk helse går gjerne hånd i hånd. Om man tenker dumme tanker, så kan man kjenne det på kroppen også.
   Det er også riktig at individet skal få bestemme over seg selv, under gitte omstendigheter, selvfølgelig. Frihet under ansvar er sentralt i mine øyne. Man skal få velge selv hva man vil gjøre her i livet. Likevel kan folk være kritisk, og stille spørsmål til de valgene som blir gjort. De personene som velger å ta kirugisk inngrep kan ikke annet enn å stå inne for det. Det er fint at man har forskjellige meninger og verdier. Det er derimot ingen meninger eller verdier som er immun mot kritikk. Det hadde gått i mot demokratiske prinsipper, som Norge, en velferdsstat, bygger på.
   Det er selvfølgelig ikke greit med personangrep. Om vi ser på eksemplet med Morten Hegset, kan vi peke på at han tok en offensiv posisjon i debatten om plastisk kirugi. Jeg tror han gjorde dette ut følelser. Utseendefiksering har blitt et samfunnsproblem, og det kan være en god følelse å peke på hvor problemet kommer fra. Offentlige personer har et ekstra ansvar her. Innbyggerne i Norge får med seg det som skjer i det offentlige rom, hvor offentlige personer har, unektelig, en innflytelse på folket. Vi har alle et ansvar her. Folk burde tenke at de er flott som de er, mens offentlige personer burde tenke over hva budskap de sender ut ved å snakke åpent om plastisk kirugi.

  11. Hvilken plastiske operasjoner har du gjennomført? Hadde blitt veldig glad for svar, synes du ser fin ut i dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg