5 ting du ikke visste om årets sesong av Paradise Hotel

1. Legendene fikk betalt for å spille inn en episode som vi kalte episode X. 

2. Det tok lang tid før vi fikk beskjed om at det var Paradise Hotel og legendesesong, først ville de bare vite om vi var interessert i å være med i et tv-program. Meg og Aurora visste at vi begge var blitt spurt, så vi pratet mye sammen om hva det kunne være snakk om og var veldig spente.

3. Vi fikk ikke sove ut når vi kom frem og det var fullstendig kaos på grunn av alle forsinkelsene. Vi ble nødt til å sette i gang med en gang.

4. Da vi var utkledd som hvite statuer tilbrakte vi mye tid i en villa like ved Paradise Hotel, hvor de hadde to chihuahuaer som het Spanky og Lucy. Disse chihuahuaene var meg og Aurora helt gal etter, haha. 

5. Vi var to døgn i Amsterdam. Men fikk ikke lov å dra til byen, vi måtte være på et hotell ved flyplassen i tilfelle vi fikk fly tidligere. Vi fikk derimot dra på et kjøpesenter i nærheten av flyplassen og shoppe litt, så det var jo et høydepunkt hehe.

6. Vi hadde pressedag der legendene og de nye deltagerne ble holdt fraskilt, bortsett fra Isabel og Carl Aksel da de allerede hadde sjekket inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Siste innlegg