Jetsetter-livet er ikke for pyser

Jeg har hatt det veldig hektisk i tiden etter Paradise Hotel. Det startet med at jeg dumpet de to slitne koffertene mine i Bergen, deretter snudde jeg i døren for å dra til Østerrike for å stå på ski. I Østerrike har jeg ikke vært på ni år, jeg drar stort sett til Geilo hvis jeg skal stå på ski. Men jeg likte det virkelig godt! Lech er veldig spesielt og veldig vakkert, dessuten er det utrolig gøy å møte masse briter og tyskere som elsker ski og en god fest.

Jeg lærte veldig mye, for jeg hadde en privatinstruktør som var veldig tålmodig. Det ble mye latter og moro. Han var svensk og var sikker på at banan het gulbøy på norsk! Haha, jeg skjønte ingenting i begynnelsen når han sa at jeg skulle tenke at jeg var en gul-bøy… 

Deretter dro jeg til Amsterdam noen dager, hvor jeg har den beste frisøren som finnes. Selv om jeg ikke var helt fornøyd med håret jeg hadde på finalefesten, er han tilgitt. Jeg hadde noen rolige, avslappende dager der jeg bodde hos min gode venninne Sharon. Hun er gift og har to barn, så det var ikke noen ville tilstander, men det var det jeg trengte etter oppholdet mitt i Østerrike selv om det gikk rolig for seg der også.

Så dro jeg til Oslo hvor premieren ble holdt på Taket på Steen og Strøm. Det var en kjempekoselig fest og det var supergod stemning! Jeg storkoste meg virkelig og det var superkjekt å se alle igjen!

Deretter dro jeg til Finnskogtoppen som er favoritthotellet til min far. Det er et helsehotell hvor man spiser sunt, tar spa og bare slapper helt av. Du kan gå i badekåpen 24/7 og det passer meg utmerket! Mathias kom å besøkte oss og det var bare så koselig! Det er jo lett for å bli litt for rastløs når det er for rolig og øde.

Deretter har jeg bare vært i Marbella og Bergen. Men jeg gleder meg til helgen for da skal jeg på middag i Amsterdam med min gode venn Ortazu blant andre. Han er en verdenskjent designer som jeg er veldig glad i. Jeg har ikke sett han siden før Paradise så jeg gleder meg virkelig til å se han igjen!

 

Siste innlegg