Jeg gråt på min første parseremoni

Herregud for en episode, jeg gruet meg faktisk til å se den! Det var ikke en fin dag i det hele tatt. Jeg følte hele dagen at det var noe som foregikk, og de har klippet vekk at meg og Karoline trener sammen og snakker om at det er mest sannsynlig en av oss som må sjekke ut. Det forandret seg liksom fra dag til dag. Først var det Newa som var den som det så ut som kom til å sjekke ut på grunn av at hun og Erik var jo ikke akkurat bestevenner. Deretter var det Karoline, for der var det mye drama som ikke kom med. Der Julie sa at Karoline hadde løyet til de andre guttene om at Julie ville ha ut Isabel. (Noe som ikke var løgn). Så Isabel ble jo sint på grunn av dette og tok det opp med Karoline. Jeg kunne jo heller aldri trodd at Julie kom til å sende Isabel ut. De var bestevenner og det hadde nesten blitt det samme som om Aurora skulle sendt meg ut i min sesong, og i tillegg stått å ledd og smilt når hun gjorde det.

Jeg kan selvfølgelig forstå at det var smart spillmessig, for Isabel var en kjempestor konkurrent og hadde stilt veldig sterkt i en finale, men personlig hadde jeg aldri klart å gjøre noe slikt mot en så god venninne!

Det kom som en stor overraskelse og vi fikk et sjokk, men det som gjorde at jeg ble så lei meg var at Julie bare sto der og smilte og lo, mens Isabel hadde det skikkelig vondt. Jeg brydde meg ikke om hvem Kristian kom til å velge, for jeg var bare sjokkert over oppførselen til enkelte og tenkte at hvis det er slike mennesker på hotellet vil jeg bare hjem fortest mulig!

Det var supertrist og ta farvel med Isabel. Vi hadde hatt det så gøy og hun gjorde virkelig min første uke fantastisk! 

Det jeg mente med at Karoline var mindre intelligent, var at hun var helt i ekstase fordi hun trodde at Julie hadde reddet henne. De gjorde jo helt klart det valget for å få ut en sterk konkurrent, det var jo ikke å redde Karoline som var fokuset for de. 

Nei, neste uke blir det masse action, så det er bare å følge med videre!

 

 

 

 

    1. Isabel hadde sex med kjæresten til PH-bestevenninnen sin, men mener at Julie er en slange. Rart at det er mulig å være så dobbeltmoralsk.

    2. Ja, helt enig med Stine^. Isabel hadde kjent PH-bestevenninnen sin litt lengre enn hun og Julie hadde kjent hverandre også. Isabel presterte å stjele kjæresten fra henne og ødelegge vennskapet totalt. Og hvordan forsvarte hun og Pierre seg? Jo, med å si: ‘Vi hadde bare kjent hverandre i noen måneder, man blir ikke bestevenninner på så kort tid’ blablabla. Burde tenke seg om før hun snakker om Julie som en god venninne som har forrådt henne når det er snakk om PH..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg