Jeg måtte lage en scene!

I går var jeg å koste meg skikkelig på en veldig kjekk plass som heter Harbor Club litt utenfor Amsterdam. Jeg og Lino ankom tidlig, for vi ville sitte lenge å prate, le og kose oss. Vi drakk, spiste god mat og pratet om alt og ingenting. Plutselig kom det et helt langbord ved siden av oss med masse gutter. Jeg skal være ærlig, de så bra ut alle sammen, veldig veltrent osv. Lino er jo homofil så vi satt og lo og diskuterte om noen av de eventuelt kunne være noe for han. Når vi var midt i middagen sendte de bort shotter til oss (noe som var veldig harry). For det første drikker jeg ikke shotter, og for det andre kjente jeg ikke disse menneskene.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sendte de tilbake og fortsatte middagen vår. Da jeg skulle på toalettet fulgte han ene etter, skulle være gentleman og holde døren for meg osv. Jeg smilte og sa tusen takk. Da jeg kom ut fra toalettet sto han og ventet på meg og spurte om meg og Lino ville joine og sitte på bordet deres og ta en dessert med de. Da sa jeg nei takk fortalte at jeg var fra Norge og at jeg jeg ville tilbringe denne ettermiddagen/kvelden med Lino. Det forsto han veldig godt, deretter spurte han om han kunne få nummeret mitt. Da jeg sa nei spurte han om jeg kunne ta nummeret hans i tilfelle jeg kom til å ombestemme meg. Da sa jeg bare oki, mest for å bli kvitt han haha. Han var veldig hyggelig, men det ble for intenst og jeg ble nesten redd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Da vi gikk tilbake introduserte han seg til Lino og jeg kunne endelig nyte middagen min igjen. Vi lo oss i hjel da Lino fortalte meg noen mild sagt morsomme datingepisoder han hadde vært borti som var helt var hysterisk.  Da vi hadde betalt og skulle til å gå, kom vi i snakk med de ved nabobordet og vi bestemte oss for å ta en drink med de. Det var et Hollandsk fotballag. haha, så hvorfor ikke. Vi pratet med de og de var hyggelige alle sammen og stemningen var bra. Jeg pratet en del med han som hadde gitt meg nummeret sitt. Vi ble sittende der en god stund. Men det han ikke han visste var at en av kameratene hans fortalte meg at han som hadde fulgt etter meg var den største womanizeren på hele fotballlaget og at han hadde dame. Jeg brydde meg jo selvfølgelig ikke, men tenkte bare jaja here we go again. På slutten når meg og Lino skulle videre, bestemte vi oss for å dra videre alene. Han kom selvfølgelig etter fordi han ville prate. Han spurte om han kunne få invitere med på middag neste gang jeg er i Amsterdam. Da så jeg på han smilte stort å sa, “så utrolig hyggelig av deg, men jeg syns du skal ta den middagen med damen din”. Da så han litt sjokket ut og fortalte at det nettopp var blitt slutt. Da sa jeg bare “unnskyld meg jeg er ikke interessert. Håper du får en fin kveld videre”. Da tok han tak i armen min og jeg ble nødt til å slå han i siden med vesken. Ikke hardt, men hardt nok til at han forsto at nå var det nok.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Siste innlegg