I dag sjekker det inn en potensiell legende på Paradise Hotel!

Herregud, i dag er det allerede ny uke med ny innsjekk. Det er skuespilleruke på hotellet og alle skal prøve seg ut som skuespillere. Det kommer til å bli sykt morsomt og ganske kleint. Haha, men en ting er sikkert og det er at dere kommer til å bli underholdt. Gjesten som sjekker inn i dag er utrolig morsom og dere kommer til å le dere i hel av ting som skjer og ting som blir sagt.

Jeg vet jo alt som skjer, men jeg syns det er veldig gøy å se hvordan de klipper det og hvor bra klipperne spiller på humor. Denne uken blir crazy og det var vel ikke det beste utgangspunktet for meg etter det som hendte i forrige uke, men det er jo tross alt Paradise hotel og alt kan jo skje 😉

Det som er så gøy med Paradise er jo at alt er så utrolig tilfeldig. Hvem som kommer, hvem som må dra, hvem som får makt, hvem som liker hverandre og hvem som ikke liker hverandre. Man blir jo veldig ekstrem i denne boblen. Og alt forandrer seg så fort fra uke til uke.

Denne helgen har gått altfor fort og i dag drar jeg hjem til Bergen hvor jeg gleder meg til å se episoden i kveld med gode venner.

 

 

  1. Du minner veldig om Kate Moss. Hun må jo være det mest “perfekte” som er, sånn matematisk sett. En eksotisk versjon av henne er du. Skikkelig vakker. klem <3

  2. Var så moro når vi så episoden sist.
   Lo meg i hel av kommentarene.
   Nå må vi se noen episoder i Barca eller Malaga 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg