Game over!

Skuespilleruken er over og jeg synes det var sykt bra spilt av meg og Mathias. Vi var jo enig etter at Isabel måtte dra hjem på en så trist måte, at vi skulle gjøre det vi kunne for å få ut Kristian og Julie. Erik sto også høyt på listen. De la jo på en måte opp spillet når de valgte å sende hjem Isabel. Jeg måtte jo holde meg inne med Kristian og “late” som jeg ikke ville ha han ut. Jeg visste hele torsdagen at Kristian kom til å sjekke ut, for de har klippet vekk at meg og Karoline snakker med Anders etter frokosten. Da var vi helt enige om at han skulle gå til Julie og at han bare skulle si at han kom til å gjøre noe annet, så han ikke skulle bli mast for mye på! Dette har de klippet vekk for spenningen sin del. Derfor ble jeg helt sjokkert når Karoline plutselig kom og sa han skulle gå bak henne. Men det hadde med at Kristian ville stå med Julie og de trodde at de hadde overtalt Anders til å gå til Leo. Så hun ble veldig usikker og stresset. Heldigvis var dette bare et spill for galleriet. Det var helt crazy for Anders sin del og jeg syns synd på han som fikk så mye press på seg!

Det var sykt bra spilt av Anders og veldig tøft gjort av han. Dessuten tok han all “skylden” for valget så det var skikkelig fint gjort av han. Men herregud hvor vittig er det ikke at Mathias og jeg bestemmer oss for å gi fredningen til Anders to minutter før seremonien haha! Tror vi hadde solstikk! Men det er jo sykt vittig at vi tenkte helt likt!

Ja ja det er jo bra med litt payback! Julie ble jo helt satt ut og det var jo det jeg ville. Neste uke er det fengselssuke og dramaet fortsetter. Hele hotellet blir omgjort til et fengsel og det kan jo bli spennende!

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg