Dette spiser jeg

Jeg var tidlig opptatt av sunnhet og er generelt veldig sunn, men når det er sagt er jeg ikke sykelig opptatt av kosthold og sunnhet. Jeg spiser det jeg vil når jeg vil, men det er veldig viktig å ta godt var på seg selv i denne verden som vi lever i og kosthold er jo veldig viktig for til syvende og sist blir vi jo det vi spiser.

 

Jeg spiser veldig sunt i hverdagen og så spiser jeg “usunt” når jeg føler for det eller craver noe.

Det jeg spiser til frokost er vanligvis yoghurt med superfood-pulver, eller hvis jeg har bedre tid lager jeg salat.

Til lunsj pleier jeg å lage egg, alt fra omelett til scrambled. Hvis ikke spiser jeg rundstykker med syltetøy eller brunost. 

Til middag spiser jeg vegetar-retter. Vegetarburger med salat og avokado eller vegetartaco er noe jeg lager ofte når jeg er hjemme, eller vegetarspagetti er også kjempe godt!

Jeg spiser mye av

-Banan og jordbær

-Peanøttsmør

-Soyayogurt

-avokado (gjerne på toast)

-salater -grønnsaker

-sjokolade, helst mørk<3

-smoothie bowls 

-nøtter, peanøtter og cashew

 

JEG SPISER IKKE

-på McDonalds, Burger King, Narvesen og lignende

-kjøtt 

-ekstremt lite melkeprodukter da jeg blir dårlig av det

-typisk “norsk” mat, da jeg syns det er alt for fettete og kjedelig som f.eks. raspeballer, oksestek og lutefisk 

 

 

 

  1. Sykt patetisk at du sitter deg som offer å fremstiller Julie så mye verre enn hun er.. Du driter deg sånn ut… Det er et spill, helt seriøst.

  2. 28 år og oppfører deg som en dritt unge når noe går i mot deg, du burde virkelig skjemmes. Dere legender er forferdelig stygge og frekke inne på hotellet så snart noe går i mot dere. Motbydelig og se den oppførselen deres, men din toppet seg virkelig på kveldens episode.

  3. Du er fin❤️ Og synes du var rå i dagens episode som du har vært i alle andre. Heier på deg!! Og spennende å følge deg videre her på bloggen:) Klem!

  4. Kjenner jeg blir kvalm over kommentarene her, det fortjener du ikke. Og sånn btw så er det Julie som har vært den værste der inne når det kommer til å være usmakelig mot enkelte deltakere. Ann Mariell fikk bare en kraftig reaksjon da Julie sto der og smilte og lo når hun sa hun ville ta Mathias som partner. Og måten hun sa det på… Men det er jo et spill, og det handler om å overleve inne på hotellet. Men seriøst…skjerpings folkens! Skjønner ikke hva dere vil frem til med slike kommentarer. Dere setter dere selv i like dårlig lys som dere vil ha Ann Mariell inn i. Heier på deg Ann Mariell 😀

  5. Hei! Sikkert et rart spørsmål, men dere drikker jo veldig mye alkohol på Paradise. Hvor ofte drikker du alkohol her hjemme i Norge? Heier på deg på Paradise! 🙂

  6. Caroline: Ja det stemmer det blir en god del alkohol for vi har jo alltid fest mandag og tirsdag. Her hjemme i Norge drikker jeg så å si aldrig. Jeg liker å gå ut å spise med familie og venner og da blir det kansje litt vin til maten. Elers går jeg på premierer og åpninger og da er det avogtil jeg tar noen glass 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg