Jeg er ikke flau over reaksjonen min i går

Det har vært en del tilbakemeldinger om at jeg reagerte veldig kraftig i går. Og ja, det gjorde jeg. Jeg ble skikkelig oppgitt. For det første kunne jeg forstå at hun valgte å sende meg og Karoline på solo, men jeg forstod ikke hvorfor hun absolutt skulle ha Mathias som partner. Hun hadde nok sine grunner, men av alle guttene var nok han den som var minst giret på å være partner med hun. 

Og ja hun måtte velge noen og Leo hadde kanskje vært et bedre valg? Men uansett så ble jeg sint der og da, og ja man tar ting personlig der inne fordi vi er brikker i spillet. Vi blir glad i hverandre, sint og barnslige, men er det ikke dette som lager bra tv da? haha

Dessuten var det utrolig kjipt at dette skulle skje på Charlotte sin første fest, det ble liksom ikke helt den festen jeg hadde håpet på!

Det ble en sterk reaksjon og ja, jeg ble skikkelig sint og så lei meg, men det må jo være lov å ha følelser. Jeg var veldig hard mot Julie, men jeg håper og tror at det er noe vi kan le av den dag i dag!

 

  1. Det er helt greit at du reagerer. Du er faen meg snart 30 år og du reagerer som du skulle vært en drit unge. Dere var ordentlig stygge mot Julie. Har mistet all respekt for både deg og Mathias. Dere har virkelig skuffet denne sesongen. Dere er voksne mennesker. Dere er de på årets sesong som reagerer og oppfører dere dårligst. Håper virkelig dere har sakt unnskyld til Julie

  2. Ja, huff. Det var litt av reaksjon :/ Må innrømme at jeg ble litt overaska. Det er jo et spill, og det er meningen å spille ut de “sterke” Ingen der fortjener å vinne mer en de andre. Man skal være kynisk, smart, kanskje litt falsk, kjøre på bare for å komme på topp. Meningen er jo prøve å vinne de pengene. Synes du er kjempe herlig og skjønn jente ellers da 🙂

  3. Synes så synd på Julie som må gå gjennom dette… Rart at dere reagerer såå sterkt når det skjer noe mot dere, men når dere kan gjøre noe går det helt fint.

  4. Dere “legendene” er de som blir mest sutreunger av alle når spillet går i mot dere. Ganske interessant, med tanke på at dere har vært med før og dere av alle bør forstå at det et spill.

  5. Det jeg syns er morsomt er at legendene syns resten er så unge, men så er det dere som reagerer barnsligst på ting. Dere var rett og slett skikkelig stygg mot Julie i går, Mathias gikk fra å være en skikkelig fin fyr i første sesongen hans til å bli en skikkelig douch nå.

  6. Jeg synes ærlig talt Julie er litt rar, hun viser ikke seg selv den respekten hun fortjener, og vel jeg kjenner Ann Marielle godt, og vet hun har god grunn for de valgene hun tar, hun er en reflektert og utrolig lojal og god venninne, som det skal mye til for å komme skjevt ut med. Jeg må rett og slett le litt av disse kommentarene 🙂 Stå på Ann Marielle, heier såklart på deg, klem fra Annie.

  7. Liker deg bare mindre og mindre for hver episode. Fy deg! Må være kjedelig å være så gammel og oppføre seg som en drittunge

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg