Jeg skal ikke se flere episoder av Paradise Hotel!

Jeg kommer til å bo mye i Marbella fremover og har endelig fått med min far på at jeg trenger min egen leilighet eller en  liten villa her nede. Så jeg er veldig travel og har mye på kalenderen. Jeg får ikke sett Paradise Hotel her nede fordi Viaplay ikke virker her nede?? 

Uansett er det litt vanskelig for meg å svare på paradiserelaterte ting når jeg ikke har sett episodene og dette begynner jo å bli en stund siden! Det er noen få som har kommentert min reaksjon osv og alt dette med Julie. Da har jeg bare en ting å si, jeg er ikke flau! Om du eller venninnen din syns jeg er barnslig, hevngjerrig osv. preger ikke dette meg på noen som helt måte i det hele tatt. I min vennegjeng er vi venninner som er 100 prosent lojal mot hverandre om det så kommer til gutter eller sladder eller whatever, så er vi alltid der for hverandre ett hundre prosent og sånn har det alltid vært. Vi står sammen i tykt og ekstremt tynt. Det er mye dårlige mennesker der ute som bare er opptatt av å lage kvalme.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg syntes oppførselen til Julie var ekstrem inne på Paradise Hotel, og når hun valgte gang på gang å være ganske brutal mot mennesker som jeg er veldig glad i (Isabel og Mathias), da bygger jeg selvfølgelig opp et sinne mot denne personen!! Det er jeg ikke flau over i det hele tatt!! Kunne jeg reagert annerledes? Ja det kunne jeg sikkert, men jeg reagerer slik jeg gjør og jeg var bare meg selv, og hva du eller andre måtte mene om det kommer jeg aldri til å miste nattesøvnen min over for å si det slikt! 

PS. hvis dere syntes det har vært så gale hittil har dere mye å glede dere til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Min sterke, flotte, vakre beste venninne! Du står på du, og ja Julie viser seg ikke moden og ekte over hodet, men det er du, du er ærlig, og du er deg selv, og det er ikke mange som kan skryte på seg det 😉 Du har rett vi støtter hverandre, og er lojale, og vel du og jeg har jo kjent hverandre i 10 år nå, og jeg kan fortelle dere alle sammen, at en mer lojal person kan en lete lenge etter. Ann er jenta som selvom hun har 40 000 følgere på instagram, ikke glemmer hvem hun er og hvem hennes ekte venner er. Fame har aldri forandret dine verdier. Gleder meg til å treffes igjen snart. Annie

  2. Paradise er ett spill, du snakker om Julie som at hun er en dårlig person og venn.. Syns ikke det er riktig.. Dere kjenner hverandre i noen uker, alle skal ut foruten om 2 stk (kanskje 1). Det er allianser og førstemann til å få ut de andre. Fordi at hun kom dere i forkjøpet gjør ikke henne til en dårlig venninne.. Alle deltakerene snakker om at dette er ett spill, men når det ikke går “riktig” vei så går man i strupen på person..
   Dont hate the player, hate the game..

  3. Så tett folk kan være ved å si at Julie er ondskapsfull osv.. wooow, hate the game not the player, ærlig talt. + psykologisk sett reagerer folk helt forskjellig på sorg eller sjokkerende ting. Noen kan starte å le fordi de ikke har kontroll på følelsene sine, folk bør lese om dette før de uttaler seg og sier Julie er et ondt menneske.

  4. Du e 30 år snart og oppfører deg som en på 18😂 Du trenger ikke være flau, for vi er nok av mennesker som er flau av deg!😂👏🏼

  5. Greit at du ikke er flau over oppførselen din, men det betyr ikke at oppførselen din er ok! Skjønner ikke hvordan du kan være så kald og slem mot Julie utenom at hun har gjort noe mot deg. Ja, hun sendte ut Isabell. Big deal? Det er et SPILL. Spill heller på å få Julie ut, uten at du dømmer henne som person på grunnlag av at hun sendte ut din medspiller. Ble ikke du urettferdig dårlig behandlet i din forrige sesong? Burde ikke du best av alle vite hvor jævlig og urettferdig den følelsen Julie sitter igjen med er? Du virker bra kynisk, noe å tenke over.

  6. Jeg har ikke fått med meg noe av dette dramaet dessverre 😉 Men jeg lurer på om du kan dele dine beste øvelser for leggene, for damn girl, så fine legger du har!<3 Jeg trenger de øvelsene 😉

  7. Er det ikke litt spesielt at du ikke en gang kan stave navnet til denne ”bestevenninnen” din? Sist jeg sjekket het hun hvertfall Isabel, og ikke Isabell. :):):):)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg