Sannheten om neseoperasjonen min

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at jeg skulle være så åpen om neseoperasjonen min, ettersom jeg ikke trodde noen ville merke særlig forskjell. Legen min sa jo det at folk ville gjerne se at noe var annerledes, men at det ikke ville være lett å se hva som var blitt gjort. At ingen ville merke eller kommentere det. Der tok han veldig feil, for det er flere som har lagt merke til det. 

Etterhvert som jeg har lagt ut bilder på Instagram, var det flere og flere følgere som begynte å kommentere at nesen min var blitt mindre og lurte på hvor jeg hadde fått utført dette inngrepet.

 

 

Da velger jeg å være ærlig og fortelle dere at ja jeg har operert nesen! Den er litt smalere foran, men det er ikke drastiske endringen. Jeg er veldig fornøyd med den “nye” nesen min, men jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd det skulle gjøre så vondt!

jeg kan bare snakke ut ifra min egen erfaring, og det var et rent smertehelvete som jeg aldri har planer om å utsette meg for igjen! Jeg ble jo også proppet med antibiotika, noe som ikke er sunt i det hele tatt! 

 

Jeg har så mange nydelige venninner som er besatt av å operere seg, og jeg tenker bare hallo du er jo nydelig som du er! Men samtidig bør jeg bare holde godt kjeft, for jeg har jo gjort det selv og det er aldri noen venner eller kjærester som har påpekt at jeg har trengt noe som helst. Det har alltid vært mine egne avgjørelser. Jeg har alltid vært populær og fått mye oppmerksomhet, så hvorfor jeg har valgt å gjøre det er vel fordi jeg som mange andre, kvinner er eksperter på å ville bli bedre og penere. Og så har jeg jo jobbet som modell, og da er det jo vanlig at du hele tiden blir evaluert utifra utseendet ditt. Kanskje det er derfor? Jeg har helt klart ikke noe riktig svar på hvorfor jeg har gjort det. 

 

Det som er negativt med plastiske operasjoner og lignende er at når du først har begynt med et inngrep som f.eks. silikon, så stopper det sjeldent der. Men jeg kommer ikke til å legge meg under kniven flere ganger. Jeg ønsker å ligne på den jeg og heller fokusere på å ha det bra med meg selv og de jeg er glad i! 

 

 

Siste innlegg