Slik så jeg ut før jeg hadde gjort noe som helst med utseendet mitt

Jeg kom over dette bildet som er tatt for mange år siden, og jeg fikk nesten litt sjokk. Jeg har forandret meg veldig mye! Jeg har operert nesen og jeg har lagt inn litt fillers i kinnbeina, og så forandrer vel alle seg litt med tiden?

Med fillers mener jeg ikke typisk restylane eller andre typer fillers. Jeg tar PRP, som er den samme behandlingen Kim K tar, hvor de tar fire glass blod i en sentrifuge, og hvor de røde og hvite blodcellene skiller seg og så sprøyter man inn igjen de hvite blodcellene som en filler der man “trenger litt volum” i ansiktet. Jeg tok denne behandlingen i går, å herregud så vondt det gjør! Det er noen måneder siden jeg har tatt den nå, så jeg hadde helt glemt hvor vondt den gjør!

Uansett er jeg fornøyd sånn som jeg ser ut nå og jeg angrer ikke på noe, men jeg lurer av og til på hvordan jeg ville sett ut dersom jeg hadde valgt å gjøre ingenting. 

Nå skal jeg begynne å jobbe med alle spørsmålene dere har sendt meg og jeg gleder meg masse, hadde aldri trodd jeg skulle få så mange spørsmål. Ha en strålende dag. Dere er best<3

 

.

 

Siste innlegg