Det alle lurer mest på

Det er litt gøy å se at det som går mest igjen i spørsmålsrunden er penger så nå skal jeg fortelle dere alt i dette innlegget.

For det første, nei jeg har ingen sugardaddy bare så det er avklart. haha. Jeg forstår at mange som ikke kjenner meg kan tenke slik. Vi lever i en verden der du er en app unna å finne deg en sugardaddy eller sugarbaby. Alle må gjøre som de vil, men vær forsiktig! Jeg ville aldri tatt sjansen på noe slikt, det er nok mye utnyttelse av unge jenter som ønsker et bedre liv. Det beste rådet jeg kan gi er at det er alltid best å være selvstendig i ett forhold, man vet aldri hva fremtiden bringer, og har man egne inntekter osv er det mye bedre enn om du er avhengig av en mann eller kjæreste.

Jeg har hatt den livsstilen jeg har i dag hele livet, det er ikke noe som plutselig er kommet etter Paradise Hotel. Jeg har en far som har gjort det bra med eiendom og som er utdannet siviløkonom, og vi kommer fra en “kjent” familie i Bergen – spesielt Os.

Min stefar er en kjent lege med sin egen privatklinikk i sentrum. Jeg kommer ikke til å nevne hvem som er rikest av min far og stefar, det får dere diskutere videre på Jodel haha. Men de har begge vært utrolig flinke og jobbet veldig hardt.

Jeg arvet en større sum penger når jeg var 18 år gammel. Disse har jeg investert i blant annet eiendom og jeg har også hatt et stort forbruk. Alle som driver aktivt med hest vet at dette koster penger. Jeg er uendelig takknemlig for at jeg har hatt egne hester siden jeg var 10 år gammel, og at jeg har fått ridd så mye og reist så mye med hestene mine. Og at jeg har hatt en far som alltid støtter meg 100 prosent men samtidig prøver å holde beina mine på jorden haha.

Jeg tjente en del penger på modelloppdrag i fjor, så det var vel det som var inntekten min. Jeg har mye arbeidserfaring fra at jeg har jobbet som bartender og vertinne på Bocca. Noe som er kjempeviktig, men nå fremover kommer jeg til å fokusere på å enten ta meg en utdannelse, åpne min egen butikk eller sunnhetscafe.

Jeg håper dette innlegget gjorde at dere fikk svar på litt dere lurte på  hvertfall og så skal jeg lage en video eller et innlegg der jeg svarer på resten. Ha en nydelig dag <3

 

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg