Jeg svarer på flere spørsmål

Hva synes du selv om oppførselen din når du ser deg selv på tv?

Jeg prøver jo å reflektere og tenker at i enkelte situasjoner kunne jeg reagert mer voksent og ikke tatt ting så personlig, men det vil ikke si at jeg angrer eller er flau. Jeg er bare et menneske. Jeg gjør feil, og jeg tillater meg selv å gjøre feil. Det er jo slik vi lærer? Jeg er en følsom person og blir fort påvirket av menneskene rundt meg som jeg er glad i. 

Hva skjer med MP fra Paradise?

Det skjer ingenting. Vi er gode venner og har delt en veldig kul opplevelse sammen. Jeg digger MP fordi han er veldig vittig og utrolig positiv. Dessuten var han skikkelig snill med meg på hotellet! 

Hva er du mest fornøyd med og hva er du minst fornøyd med med deg selv? 

Jeg er vel mest fornøyd med kroppen min generelt, fordi jeg trener mye og er veldig opptatt av å være sunn og holde meg i form, og det får meg til å føle meg veldig bra.

Minst fornøyd med må jeg nok nevne høyden min. Skulle gjerne vært 15 cm høyere, jeg synes det er så fint.

Har du lyst på flere dyr?

JA!!! Helt klart, jeg elsker dyr!!! Men samtidig er det veldig mye ansvar, så jeg vil ikke ha for mange med mindre jeg vet at jeg kan ta supergodt vare på alle sammen<3

Hvem passet hundene dine når du var på Paradise?

De var på en kennel utenfor Oslo. Det er ikke en vanlig kennel, men en gård med en fantastisk familie som tar ekstremt godt vare på hundene de passer. Dessuten dro min far innom et par ganger for å se til at de hadde det bra.

Er du singel?

Ja, jeg er singel, men jeg har møtt en som jeg liker ekstra godt. Men jeg kommer til å ta det veldig rolig. For er det noe jeg ikke stresser med, så er det gutter. hehe.

Hvor mange hester har du?

Jeg har 3 hester som jeg er utrolig glad i <3

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Zara. Sko fra Valentino. Veske fra Gucci.

Siste innlegg