Jeg ble ofret!

Jeg ble ofret. Det var utrolig kjipt! Jeg hadde ikke sett for meg at det var slik det skulle ende for meg. Spesielt siden Newa og Karoline nesten begynte å krangle om hvem av dem som skulle ofres. Jeg viser jo veldig sterk misnøye når de zoomer inn på ansiktsuttrykket mitt når de avslører at det er Julie som kommer inn igjen, og jeg skjønte jo fort at hvis hun ville få noe form for makt ville det gå utover meg. Så historien gjentok seg for tredje gang. 

Det har vært utrolig kult å få være en del av sesong ti og jeg har jo spilt hardt og vært med på mange valg, samtidig som jeg har ligget under raderen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har møtt så mange flotte mennesker. Jeg er superfornøyd med mitt opphold og det er absolutt ingenting jeg ville gjort annerledes. 

Jeg håper jeg har underholdt dere på godt og vondt, og hvem vet hva som skjer de neste dagene. På Paradise Hotel kan alt skje 😉

 

 

  1. Håper du sjekker inn igjen! Jeg begynte nesten å gråte da du røyk på den jævla urettferdige måten der…. Du underholdt noe sykt der inne. Du og Erik. Åhhh, love you!!! <333
   Jeg får fortsette å følge deg fast her også krysse alt som krysses kan for at du kommer inn igjen i spillet :)) Du er en genuin, ærlig og fantastisk person!!! Likte deg såååå godt på skjermen.

  2. Du prøver å manipulere andre til å ofre seg fordi “det er jo mest sannsynlig en fordel” også bare BOOM. Karma.

  3. Som Karoline sier; hate the game, not the players. Hadde du virkelig forventet at Julie skulle velge noen andre? Synes du har oppført deg som en mer drittkjærring der inne enn det Julie har gjort, så det der fortjente du virkelig!

  4. Greit nok at det er et spill og klipt ned til 1 t. Men lite voksent å kalle andre for dritt kjerring kun fordi noen klarte å få deg ut. En gang måtte det være din gang også!

  5. Anonym: Ja det er faktisk veldig ironisk at det er jeg som blir ofret når det allerde var to stykker som ville ofre seg. det er godt mulig at det var karma. haha

  6. Synes det var kjempe kjipt og
   Trist at du var stemt ut 😢 Du kommer
   Alltid til være min favoritt 💛💖❤️💋

  7. Synes det var fint det var din tur nå, ikke fordi jeg har noe mot deg, men på grunn av oppførselen din… Kan si mye om de andre deltagerne, men du er tross alt snart 30. Act your age?

  8. herregud! så trist at det var din tur til å sjekke ut. Det var helt jævlig. Håper du sjekker inn igjen<333

  9. Irriterer med at produksjonen skal blande seg sånn inn og hjelpe deltagere de har som favoritter. Var ganske åpenbart hvem hun kom til og velge, i tillegg to stemmer begge gangene. wtf. Hadde vært bedre at spillet kunne skje ltt selv og de holdt seg på avstand.

  10. Kommer du tilbake? Jeg heiet på deg, Isabel, Carl-Aksel og Mathias, dere er de aller beste! Nå er kun Mathias igjen 😥 du må komme tilbake. PH er ikke gøy lenger

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg