Den verste daten jeg har vært på i hele mitt liv!

Jeg må fortelle dere om denne daten, jeg klarer bare ikke å dy meg. Nå har det seg slik at jeg pleier å være en veldig god menneskekjenner, men når det kom til denne personen tok jeg fullstendig feil! Vi har mange felles venner så vi har møttes litt i ny og ne på forskjellige middager og eventer. 

Han er en kjent kunstner og kler seg som en rockestjerne, og jeg synes det er kult…. kult med mennesker som tør å skille seg ut og gå sine egne veier. Vi snakket mye sammen på insta osv…

Vi ble enige om å gå ut å spise sammen, dette blir hyggelig tenkte jeg. Da han kom var han veldig stresset og jeg tenkte at jeg skulle være hyggelig og få han til å slappe litt av prate, le, og var det noe jeg ikke ville ha så var det en stiv middag. Vi fikk menyene og han begynte å mase om at han var på diett (ja DIETT du leste riktig) Jeg tenkte bare wtf!! For det første var han ikke overvektig i det hele tatt og for det andre tenker jeg at når du drar ut å spiser og skal kose deg kan du jo bare bestille det som evt skulle passe dietten din og ikke ta dessert da?! 

“OK du går på diett du jaaaaaaa….hmmmm hvorfor det, du er jo ikke tjukk?”, sier jeg da blir han fornærmet og sier at jeg bør gå ned 1-2 kg selv siden jeg jobber litt som modell og det snart er bikinisesong. 

Jeg svarer at jeg tror jeg skal gå opp 2-3 kg for jeg syns det er så fint med former, så da kan vi være enig om at vi er uenig….(faket smil).

Han ber meg bestille siden jeg går mye på Nobu og kan menyen. Han vil helst ha noe med tempura, oki… Jeg trodde ingen ting kunne toppe den forferdelige starten men der tok jeg fullstendig feil. Da jeg bestilte 3-4 små forretter klikket han helt! Dette var sløseri og hvordan kunne jeg gjøre noe slikt, han begynte faktisk å kjefte på meg og gjester begynte å snu seg.

“Emmmm dette er normalt, det er sånn menyen er satt sammen, man deler små retter sammen, slapp helt av jeg bestilte sunne ting”.

Det ble uutholdelig. Jeg ba om regningen, da ble han også sur. Jeg smilte og sa at jeg kunne ta den. Det siste jeg ville var å gå der ifra og føle at jeg skylder denne personen noe som helst!

Da ble han kjempesint og dro kortmaskinen ut av hendene mine og ga meg det blikket!

Huff, jeg vet ikke om vedkommende var ruset eller hadde en ekstremt dårlig dag, men jeg skal hvert fall aldri ut å spise med han igjen.

Det verste av alt er at jeg har møtt han flere ganger før og vi har alltid hatt en god tone og han har alltid virket som en morsom og interessant person. Så feil kan man ta!

 

 

  1. OMG!!! Er det virkelig mulig??? Hadde seriøst ikke holdt ut!!! For en lite hyggelig fyr!! Altfor mange duster!!😩
   Det vakre bilde av deg da, skikkelig Marylin vibe!😍💕

  2. Regner med Thomas her har fjernet sin hjerne med laser. Like greit sikkert, han virker ikke som typen til å bruke den om han hadde hatt en..
   Sprøtt å høre om date’en. Slike mennesker trodde jeg faktisk ikke finnes i virkeligheten..

  3. Å herregudså forferdelig😂 mental breakdown for han eller😂 håper resten av dagen din ble bedre😍❤️

  4. Mye rare menn der ute. Fin sminke foresten!
   Til dere som henger dere opp i skrivefeil … dere vet at Det er tusenvis der ute med Dysleksi. Foresten de som pirker på andre, har aldri det godt med seg selv.

  5. Hei
   Vet ikke hvor gammel du er men jeg er 51 og ingen kvinne skal bli behandlet sånn… Skulle ønske jeg kunne invitert deg på en middag tror du ville ledd mye og fått en fin date…
   Denne fyren må være rimelig blåst.
   Geir Bjerkland

  6. Hun skriver jo på et annet blogginnlegg at hun har dysleksi, så det er unødvendig å kommentere stygt om det! Skjerpings! Stå på Ann Mariell. Jeg digger deg!

  7. Jaja..hadde noe og slite med der skjønner jeg..bedre og hoppet over middagen. Spurt om du heller ville vært med meg og sett frimerke samlingen i steden..spart får mye bryderi..like greit😍

  8. Når jeg var 15år var min drømmedame ca 21år. Samantha Fox, antagelig 🙂
   Når jeg var 25år var min drømmedame ca 22år.
   Så ble jeg 35år og kunne velge fra øverste hylle => ca 24år!
   Nå er jeg 45 og gjett hva? Min drømmedame er fortsatt i midten av 20-årene.
   Når jeg blir 70 tror jeg at jeg fortsatt kommer til å tenke at midten av 20-årene er det optimale når det gjelder kvinner.
   Har jeg da plutselig blitt pedofil?
   En kvinne i 20-årene er ikke et barn men moden nok og i perfekt alder til å få egne barn. Det er vel nettopp derfor naturen lar kvinner nå sin “attraksjons-topp” akkurat på den tiden.
   Geir, fortsett å drømme om Ann. Ann er lytefri og i sin beste alder.
   Gunnar, på tide å få seg en jobb og ta sjansen på en date som du liker (over 18)!
   Ann, du er absolutt fin med den føflekken. Du har helt rett, sånn skal ikke en mann oppføre seg på date og dere passer nok ikke sammen! Kanskje var det hele et veddemål? 😀

  9. Drar man på date så er det for å kose seg. Man går ikke på det hver dag… om man har spesielle behov. F.eks. diett så kunne vel han bestemt stedet på forhånd:)

  10. Gunnar Løke
   Hvor inn i helvete får det fra at det jeg skriver høres pedo ut,er du helt sjuk i hodet ditt.Du burde søke hjelp vet jeg…
   Vet at jeg hadde gitt deg en knyttneve fordi du påstår jeg er en pedo…

  11. Synd at daten din ble mislykket. Hvis man ikke kan le og det moro ute så wtf. Du skal se at det finnes bra normale gode menn der ute som vil spandere og ha det hyggelig med. Lykke til.

  12. Han MÅ jo ha vært ruset… Siden han ikke har oppført seg slik før når du har snakket med han! Treffer du på han av og til nå også gjennom felles bekjente? Hvordan oppfører han seg da mot deg evt.?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg