Det mange lurer på!

Mange har reagert på at jeg sa til Charlotte at jeg er vant til å bli behandlet som en gudinne. Dette var etter at han jeg hadde en flørt med lå med en annen jente 5 timer etter at hun stemte meg ut av hotellet. Mange mente at jeg overreagerte da jeg kom inn igjen og fikk vite hva som hadde skjedd. Jeg håper virkelig ikke at unge jenter som sitter å ser på Paradise Hotel mener at det er greit å bli behandlet på den måten av en gutt de holder på med.

Jeg klarer ikke å forstå at folk mener at jeg skulle gått rett tilbake til Marius. Selvrespekt er en bra ting og man bør under ingen omstendigheter la seg selv bli behandlet som en dørmatte uansett hvor godt du liker vedkommende.

Når jeg sier at jeg er vant til å bli behandlet som en gudinne, så er dette fordi jeg bevisst styrer unna fuck-boys. Det har jeg gjort i 20-årene mine og det har helt klart vært den viktigste grunnen til at jeg har god selvtillit, for jeg lar ingen fuck-boy behandle meg dårlig!

Når det er sagt, mener jeg ikke på noen som helst måte at man ikke skal gi den man liker eller elsker en ny sjanse, men man må i denne verden vi lever i være veldig tydelig på hva man vil finne seg i og ikke.

Jeg kalte Ina en billig kopi av Linni Meister in the heat of the moment… Jeg var vel sint og såret, og jeg mente ikke det jeg sa. Ina er en flott jente som jeg overhode ikke har noe imot! Det er noen som har reagert på det jeg sa, men kan du med hånden på hjertet si at du ikke ville gjort det samme i min situasjon?

Det er så mange som har støttet meg og sendt meg så mange fine meldinger fordi jeg har selvrespekt, og det setter jeg så utrolig stor pris på. Jeg er så glad, for det virker som flere og flere jenter holder sammen nå om dagen, og jeg er helt klart all about girl power. Det er så utrolig viktig! Det finnes så mange drittsekker der ute, og vi må ta vare på hverandre, støtte hverandre og slutte å dømme hverandre i hytt og pine!

 

 

 

 

 

  1. All respekt til deg! Jeg skjønner godt at du ble såret. Det er bra at du setter tydelige grenser og at du viser hvordan jenter bør takle en slik situasjon. At du kalte Ina det du gjorde er også forståelig. Men veldig fint at du beklager for det nå. Du har en veldig fin og reflektert personlighet. Heier på deg <3

  2. Kan ikke forstå hvorfor noen jenter mener man bør finne seg i alt. All respekt til deg, Ann Mariell, jeg synes du håndterte saken dritbra. Ikke alle jenter kan skryte på seg at de hadde tatt det like greit. Alle grilla deg med spørsmål om Marius og Ina, og du tok det bare helt chill! Det var så rått og se på, så fra en dame til en annen; jeg bøyer meg i støvet🙏🏻
   Jeg tror ikke jeg hadde håndtert noe sånt like greit😅

  3. Nå får jeg vel hodet kappet av men la gå
   Jeg tror ikke du var interessert i Marius eller hadde følelser for han. Du friendzona han ganske raskt. Jeg tror du elsket oppmerksomhet fra han, men ville ha han som backup, tilfelle Mathias røyk ut. Du er veldig flørtende og det var du i din sesong og du bruker din kvinnelyst til å få det som du vil med menn. Greit nok du ble sur på Marius, men teit at du ble så sur på Ina. Dere var ikke akkurat veninner, så hun skyldte deg ingenting. Grunnen til at Marius ikke valgt deg er fordi du hadde gått tilbake til Mathias
   Du holder på litt på samme måte med Mathias, som virker betatt av deg. Synes det er dårlig gjort du nusser han, koser, duller, stryker osv. Han er bsre en mann stakkars.

  4. Du avslutter med at jenter må slutte å dømme hverandre i hytt og pine, men i episoden var du ganske dømmende mot Ina – og skriver selv at «ville ikke du også gjort det i min situasjon?». Føler det blir litt dobbelmoralsk bare. Tror du ikke hun følte seg dømt i både hytt og pine?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg