Når alt går gale

Jeg kan være ganske distré til tider, og eplet faller ikke så langt fra stammen. Min far har vært så ivrig og snakket med meg hver dag om en konfirmasjon som vi visstnok skulle på i dag.

Det viste seg i går at det var da konfirmasjonen var. Jeg forstod dette da jeg sto opp klokken 11 og så at kusinen min hadde ringt meg. Jeg prøvde å ringe pappa, men han svarte ikke… Jeg ringte flere ganger, men han svarte fremdeles ikke. Jeg tok en taxi opp til han, låser meg inn, og der sitter han på terrassen og drikker kaffe. Så fornøyd med seg selv og været. 

Jeg forklarer han at jeg har prøvd å ringe han i en time, han sier at han ville ha ro og la bevisst telefonen igjen inne fordi han ville drikke kaffe på terrassen i dette fine været. “Du vet at det er i dag konfirmasjonen er sant?” Han får sjokk. Han hadde aldri hørt om konfirmasjon på en lørdag.

Vi finner ut at dersom vi setter oss i bilen vil vi rekke å være der når alle er ferdig å spise. Det blir håpløst, og ikke helt som vi hadde sett for oss. Vi blir enig om at vi får invitere på middag og gi en ekstra fin presang som plaster på såret. Jeg får utrolig vondt av pappa for jeg vet at dette var så viktig for han, og at han hadde gledet seg lenge!

Jeg drar til byen på cafe med bestevenninnen min og vi prater, ler og har det superkoselig. Vi går i butikker og shopper litt, men når jeg er kommet hjem og skal låse meg inn, merker jeg at jeg har glemt nøklene mine oppe hos pappa. Flott…haha … Noen dager går bare alt gale og jeg kan være ganske håpløs til tider. Jeg er ikke den som er flinkest til å planlegge og jeg er ganske distré, men heldigvis er jeg positiv, så det ender stort sett bare opp med at jeg ler av meg selv og det hjelper alltid å tenke at det kunne vært verre!

 

 

Siste innlegg