Jeg har fått nok

Plastisk kirurgi er veldig i vinden for tiden, på både godt og vondt. Det er veldig lett å bli påvirket av bilder man ser på f.eks. instagram og drømme seg bort i hvordan hverdagen hadde blitt med større ditt og mindre datt. 

Jeg tenker veldig annerledes rundt plastisk kirurgi enn jeg gjorde for noen år siden. Jeg forstår at det lett å bli påvirket og har selv lagt igjen over 200.000 kr på klinikkene i Beverly Hills. Dere skal vite en ting, det er at mange av disse legene ikke er til å stole på og at dette er en “multi-million dollar industry” der private leger kan tjene seg fete på usikkerheten til unge jenter. Jeg har sett saken fra begge sider. Grådige leger fra utlandet har funnet meg på instagram, tagget seg selv i bildene mine, og på den måten brukt meg for å selge operasjoner jeg aldri har gjennomgått. De driver også med mersalg, og forsøker å pushe på deg andre inngrep når du allerede er der for å fikse på noe. Dette har vært tilfellet for meg og mange andre jeg har pratet med. Et annet typisk trekk er at de pusher opp prisen etter de har sjekket deg ut på instagram eller andre sosiale medier. For meg toppet det seg da kirurgen min tok mye kontakt og inviterte meg blant annet på ferie. Jeg har aldri vært borti mer uprofesjonell og skandaløs oppførsel. Dette er tross alt en person som har kuttet og skjært i meg!

Det er viktig å vite at det du eller samfunnet synes er fint når du er i slutten av tenårene ikke nødvendigvis er det når du er i 30-årene. Jeg snakker ikke om at implantater blir soggy eller noe sånt, men at skjønnhetsidealet forandrer seg. Kroppspresset er gjerne på det verste når man er yngre og usikkerheten er på topp. Det å bli 100% komfortabel med seg selv, hvordan man ser ut og hva man står for tar noen år og blir som alt annet bedre med alderen. 
Jeg synes i tillegg at plastisk kirurgi lett kan sammenliknes med det å ta en tatovering. Det er lett å bli avhengig, resultatene kan variere og det er ikke alltid reversibelt.

Mitt standpunkt til å operere seg har alltid vært at det er opp til hver enkelt å avgjøre hva de ønsker å gjøre med sin egen kropp. Din kropp, ditt valg.
Det jeg derimot kan bidra med er min egen erfaring og en oppmuntring til å tenke nøye gjennom inngrepet og konsekvensene, i tillegg til å faktisk bruke timer, om ikke dager, på å gjøre research før du velger hvilken lege eller klinikk som utfører inngrepet. 
Det skal nemlig ikke mer til enn et enkelt google-søk eller å besøke sider som realself.com før det popper opp skrekkeksempler fra kjente klinikker. Ja, til og med den kjente klinikken i Tyrkia som mange nordmenn drar til har sine svin på skogen. Det verste jeg har lest hittil må være kvinnen fra England som i sitt forsøk på å ta brystimplantat endte opp i en kritisk tilstand, uhelbredelig sår og døde brystvorter. Tenk det! Skadene dette har påført henne både fysisk og psykisk vil mest sannsynlig vare livet ut, i tillegg til det økonomiske tapet siden hun aldri fikk pengene sine refundert. 

Jeg har veldig mange lesere som kontakter meg angående operasjoner og plastisk kirurgi generelt, men jeg ønsker faktisk ikke å oppfordre eller anbefale noe som helst. Resultatene kan nemlig variere og jeg er faktisk ikke helt fornøyd selv med hvordan jeg har blitt behandlet.

Jeg håper at dere som velger å operere dere tar et informert valg og resultatene blir det dere hadde håpet på, men husk at skjønnhet kommer innenfra.

Klem Ann

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Det var et veldig fint og informativt innlegg vennen!🌹 Synes det er så utrolig trist med den bransjen..😔 og det er helt sant som du sier, vi blir mer fortrolige og avslappa med oss selv med alderen heldigvis.🙏🙌 Derfor er det jo fint at vi som er litt eldre kan prøve å advare yngre, og prøve å minne om at det er det indre som teller!🙏💞

  2. Du er fantastisk!! Jeg leser bloggen din everyday og jeg digger den!! Uansett hvor mange operasjoner du har tatt eller om hva folk synes om at du har blitt med på paradise, så har det ingenting å si! Operasjonen og paradise sier ikke en dritt om hvem du er som person! Du virker som en utrolig fin, snill, morsom og herlig person å være med! Jeg ser utrolig mye opp til deg og du er et stort forbilde!! Kan ikke beskrive hvor pen jeg synes du er liksom❣️Ikke nok med at du er så utrolig fin på utsiden så er du enda finere på innsiden!! selvom jeg ikke kjenner deg, er de som har deg utrolig heldige!! Alle trenger en Ann Marielle i livet sitt🤗 you are lottss of fun! Lykke til videre, jeg vil alltid stå på din side🧡jeg heier på deg!❤️💪🏼 digger deg!
   Klem💋

  3. Håper du gir marius en sjangse og går all in for han:)
   Er jo ikke rart han knuller noen andre når du kysser konstant på mathias

  4. Hvor er den svarte lange kjolen du har på deg en sjelden gang på paradise? Den lange med åpen i bena.. hvor er den fra? Har du link??

  5. Hei, jeg bare lurer på hvor det hvite adidas settet du hadde på deg på paradise er fra?😍 så fint!

  6. er du rik? huset ditt ser så sykt fint ut på bildene dine på insta! han du ikke ha en video der du viser huset ditt?

  7. “Har selv lagt igjen over 200 000kr på klinikkene i Beverly Hills. ”
   “men husk at skjønnhet kommer innenifra”

  8. Håper du havner høyt høyt opp på topplisten snart. Dette er hva unge jenter trenger å lese når man skal snakke om kroppspress. Ikke det Kristin Gjelsvik og samboer holder på med – bekjempe ett problem med å fremme et annet; mobbing. Kjempefint å lese!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg