Lenge leve kjærligheten

Jeg og millioner av andre er klistret foran tv i dag for å få med meg det kongelige bryllupet. Det er en stor dag, og herregud for et nydelig bryllup. Jeg digger bade Harry og Meghan, så dette har jeg gledet meg lenge til. Jeg syns det er så nydelig å se på to mennesker som elsker hverandre så høyt og som holder sammen til tross for rykter og presse som prøver å ødelegge.

Størst av alt er kjærligheten og hvis det er ekte tror jeg det kan overvinne absolutt alt! Det er noe jeg ønsker meg mest i verden, å møte en person som jeg er ment for. Ingen drama, spill eller utroskap. Mange har sagt jeg er for “prippen” og at det er urealistisk, men hvis jeg ikke finner ekte kjærlighet vil jeg heller være single for da kan det være det samme. Da får jeg all kjærligheten jeg trenger fra familie, dyrene og vennene mine.

Jeg tror det verste i verden er å være i et forhold der man ikke blir satt pris på. Der kjæresten din er utro, ikke er tilstedeværende og tar deg for gitt. Dette er noe jeg selv har opplevd og noe jeg ikke ønsker for min verste fiende.

Håper alle får en kjempefin lørdag fylt med kjærlighet!

 

6 kommentarer
  1. Anonym: Det er utrolig vanskelig. Når fornuften sier en ting og følelsene noe annet. Du må vel egentlig bare kom til ett punkt hvor du bestemmer deg for at nok er nok. Alle er forskjellige og noen bruker lengre tid enn andre men det viktigste er å komme seg ut fortest mulig. Livet er for kort til å være ulykkelig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg