In the end we all become stories

Det er rart å tenke på at vi ikke skal være her for alltid. At en dag er det over. Men det er også utrolig viktig å minne seg selv på dette. Ofte blir ikke ting som vi skulle ønske, noen ganger går alt til helvete. Noen ganger blir alt mye bedre en vi skulle trodd. Men det er viktig å tenke på at det eneste som er konstant i livet er forandring. 

Lev livet ditt. Ta sjanser. Ta dumme avgjørelser. Lær av det. Ikke la noe i hele verden fortelle deg at drømmene dine er tull og at du bør gjøre ditt og gjøre datt. 

Tør å satse på deg selv, ta dine egne avgjørelser og stå for det. 

Jeg har ofte tatt dårlige avgjørelser og når det skjer prøver jeg alltid å rette opp i det. Jeg legger meg ikke ned og gir opp. Jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Alltid. 

Det er så trist og kjedelig med negative mennesker som finner feil med alt og alle. Mennesker som på mange måter har gitt opp og mener at det ikke er noe hensikt med noe. Jeg orker faktisk ikke være rundt slike mennesker for det drar energien ut av meg.

Derfor setter jeg så utrolig stor pris på alle de positive, flotte menneskene jeg har i livet mitt og som gjør livet mitt så gøy og annerledes. Dere vet alle hvem dere er. <3

Håper alle får en superfin lørdag <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Veske her https://www.bergenbrand.no/produkt/bergen-sort-2/ 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg