Jeg dro på date med eksen til Pamela Anderson.

Det er helt sant! Vi møttes i Stockholm da vi spilte i en reklamefilm sammen. Vi fant tonen veldig fort og hadde det veldig gøy på settet. Vi jobbet sammen i to dager og det var veldig kjekt. Vi storkoste oss i Stockholm selv om det var mye jobbing og vi måtte opp grytidlig på morningen.

Marcus var veldig hyggelig, og da han spurte om jeg ville bli med han på boksekamp var jeg først veldig skeptisk for jeg er ikke så begeistret for å se på mennesker som skal slå hverandre. Han klarte faktisk å overtale meg, og det var en veldig bra kamp med Cecilie Brækhus og Mikahela. Jeg syns faktisk at det var en bra kamp, og det var ikke som jeg hadde forestilt meg i det hele tatt.

Det var en veldig hyggelig dag for jeg møtte så mange kjente, hvem skulle trodd det? Jeg møtte blant annet en veldig god hestevenninne av meg som heter Fam. Hun har bokset masse selv og gjort det veldig bra innenfor både boksing og ridning. 

Det var også flere fra TV3 som var der, og de visste jo at jeg skulle ned til Mexico på sesong 10 som en av legendene. De ble helt ville når de så at jeg var der med Marcus og spurte om de kunne ta bilder med oss. 

Det var en artig og annerledes date.

8 kommentarer
  1. Ooh selveste Marcus Schenkenberg! Han er jo hot da så da spiller alder ingen rolle!😉 Uansett ikke rart han ville på date med vakre deg!😜👏 Egentlig rart han aldri har slått seg til ro med noen, men godt ikke alle følger normalen!🙌 Tenk han er 50, tiden flyr! Husker når han var i vinden, tidenes sex symbol, hehe. Datet jo alle Hollywood kjendisene! Litt gøy han er svensk!😊

  2. Hei Ann Mariell
   Det virker som om du har opplevd en del ting mange av oss ikke har, men kan du ikke begynne å blogge om noe mer interessant? Hvem du har vært på date med, fotoshoots og slike ting får deg til å virke så sykt selvopptatt, jeg liker deg veldig godt men blir helt ærlig skuffet av fokuset ditt. Det gjør deg liksom ikke mer interessant at du har data en som kunne vært faren din, sender over hodet ikke ut bra signaler. Step up the game! Vis deg for den hærlige jenta du er, ikke ei som har behov for å blotte ut om trash 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg