Mjøndalen, Børsball og tryllekunster

Det er utrolig hva man kan få til i løpet av en dag! Dagen i går ble utrolig innholdsrik. Ikke minst bød den på mye morsomheter og litt drama, akkurat slik jeg liker det!

Meg og Aurora dro faktisk ut til Mjøndalen hvor Marius bor, og tok oss et glass vin med Marius og mange andre deltagere fra årets sesong! Ingrid, Julie, Leo, Oscar, Karoline og Ina var de som var der og det var så koselig å se de igjen. Vi koste oss så masse at vi ble VELDIG forsinket til ballet som vi skulle på. Det er en årlig middag på Børsen i Drammen som en veldig god venn av meg har snakket mye om, og jeg lovte han å komme i år hvis jeg hadde mulighet.

Det var utrolig gøy! Vi kom blide og fornøyde, og servitøren visste godt hvem vi var. Vi kom på slutten av middagen, og de disket opp til oss og tok oss virkelig godt imot!

Vi ble plassert på et bord hvor jeg ikke kjente noen, men heldigvis hadde jeg Aurora ved min side. Det var høy trynefaktor for å si det sånn. Jeg forstår ikke hvorfor det er så viktig for folk å vite hvem jeg er, hvilken familie jeg kommer fra, hva jeg gjør på og lignende, når jeg mest sannsynlig ikke skal møte noen av dem igjen. Det føles som at du sitter på et jobbintervju. Det er selvfølgelig hyggelig at mennesker viser interesse for hvem du er, men jeg syns det fort blir veldig robot-aktig (spesielt i Norge).

Jeg havnet i en het diskusjon med en herremann på bordet mitt som mente at jeg var helt blåst, og han begynte å fortelle meg hvordan jeg burde blogge og hvor jeg burde reise i sommer og han var tydeligvis verdensmester på det meste. Det endte med at alle damene på bordet, inkludert meg selv, satte han veldig på plass. Da ble han helt tom for ord og skikkelig furten. Skikkelig Girl Power, det liker jeg!

Han satt faktisk å leste bloggen min store deler av kvelden, og prøvde å gjøre et forsøk på å bli venn med meg igjen. Så kom han til meg og sa at Valentino var en fantastisk designer, og at han hadde masse Valentino selv.

Hele kvelden ble toppet da tryllekunstneren som var leid inn, og var der på jobb, prøvde å kysse meg flere ganger i løpet av kvelden.  Aurora var en mester i å sette han på plass og blikke han. 

Men det var supergøy, for vi fikk show hele kvelden og han var helt sinnssyk på tryllingen sin. Det skal han ha.

Håper alle har hatt en strålende helg. Klem fra Ann

 

 

3 kommentarer
  1. Uff, jeg kan ikke fordra slike mennesker som skal vite alt om deg som om du var i et jobb intervju!!😝 Føler det er litt typisk norsk og.. godt dere fikk satt han på plass hvertfall!👊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg