Jeg har gjort det samme som Hollywood-fruene

Hei fininger!

Jeg er jo veldig glad i å dra på spa og ta vare på meg selv, det er viktig i en travel hverdag. Det har åpnet noe nytt og spennende i Bergen, nemlig Flowstate.

De har en behandling der som jeg har villet teste ut lenge, nemlig cryotherapy. Det er en dokumentert behandling som skal hjelpe veldig på blodsirkulasjonen og er veldig anti-aging. Jeg har sett det mye på The Real Housewives of Beverly Hills og jeg har alltid vært interessert i å teste det ut. Behandlingen går ut på at du går inn i et kammer der du står og får nitrogengass på deg som er fryst ned til -170 grader. Det er ikke så gale som det høres ut som, for gassen er tørr, men du kjenner at det blir veldig kaldt og det kiler. Det er ikke noe smertefullt i det hele tatt, og jeg som er en frysepinne i utgangspunktet synes det var gøy. Det var heller ikke så kaldt som jeg hadde sett for meg. 

I ettertid har jeg merket at jeg har gått ned i vekt, da denne behandlingen øker fettforbrenningen. Jeg har mer energi og overskudd, så jeg kommer helt klart til å gjøre dette igjen! Jeg personlig har mer tro på slike type behandlinger enn legeindustrien som har en “pille for ditt, og pille for datt”. Jeg tror det er mye bedre å ha en sunn livsstil og benytte seg av yoga, meditasjon, akupunktur og lignende.

Jeg prøvde også ut Floating når jeg var der, som er en behandling som består av å legge seg inn i en tank hvor du blir helt vektløs og bare skal slappe av og meditere en times tid. Dette er en behandling som kan være veldig god mot angst, stress og depresjon. Du må være av den tålmodige typen og være “klar”, og positivt innstilt til å prøve dette. Hvis ikke nytter det ikke.

Jeg kjente veldig godt når jeg lå der at jeg var stresset og hadde problemer med å slappe ordentlig av. Jeg skal prøve det flere ganger, og se om jeg får bedre effekt av det da.

Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig vennlige og hyggelige de var på dette senteret. Man blir virkelig god tatt i mot og servicen er helt topp!

Dere kan lese mer om behandlingene på hjemmesiden deres her https://flow-state.no/ 

Klem fra meg <3

7 kommentarer
  1. Om du ikke svarer direkte her, kan du lage ett eget innlegg om hvilke favoritt serier du har å anbefale?:D Eller Filmer.. men helst serie❤️ klem!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg