Derfor skal jeg ikke på finalefesten

Jeg har tatt en kjip avgjørelse om å ikke dra på årets finalefest. Det er rett og slett fordi jeg er sliten av å være rundt masse mennesker og alkohol. Jeg har kjempelyst til å være med å feire årets vinner, for tro meg, de fortjener det virkelig og finalen blir ekstremt spennende i år!

Hadde det vært slik som det var på premierefesten, hadde jeg dratt. Det er en utrolig fin gjeng, ikke minst en fantastisk produksjon og jeg har veldig lyst til å feire en av de beste sesongene som er blitt laget gjennom tidene. Men på finalefesten er det åpent for alle, så jeg tror det kommer til å være ekstremt mange mennesker der. Det stresser meg faktisk, jeg synes det er ubehagelig å være i for store folkemengder. Det har faktisk hendt at jeg har besvimt i slike sammenhenger. 

Jeg skal selvfølgelig feire på mitt vis, det skal ikke stå på det. Jeg skal se finalen hjemme hos meg blant annet med Charlotte, så det blir kjempekoselig!

Jeg har snakket masse med Charlotte og Aurora. De er også travle, og mener det blir vanskelig å få det til å passe inn i kalenderen med jobb osv. Så da har jeg også bestemt meg for å ta det rolig denne torsdagen. Jeg kjenner at det er det som er best for meg akkurat nå!

Jeg oppfordrer alle som kan til å se finalen! Den er veldig spennende i år, og inneholder masse action. Det er jo tross alt sesong ti og det skal ikke være for lett å vinne? Eller hva? 

Weeeee, jeg gleder meg så masse til å se den i kveld <3

 

 

 

 

 

 

 

19 kommentarer
  1. Fine deg!
   Bra du tar hensyn til deg selv, og tar et godt valg for deg.
   Synes du gjør en veldig fin figur på ph 🙂
   Kos deg ikveld,
   klem

  2. Hei. Du skriver litt lenger opp der at du har lyst til å feire med årets «vinner» vil det si at det bare er en som vinner da?

  3. Mye jeg likte der med deg. spilte fint og ikke for hard men litt er lov må jo det på paradise. D
   et er jo kjipt for media prøver alltid å tilrettelegge for at ting blir mest underholdt å ville bli sett av mange seere ( pluss vinner han er det jo klart gøy å se åssen han takler farmen kjendis hehe.men er jo dette media vil ha. men Nå som jeg kan tenke er at han er ekstra høy på pæra nå som han skal på farmen vettu =)
   så kom ikke som ei bombe akkurat hvem som var heldig å kunne kom inn igjen og som vinner en som jeg ikke syntes har fortjent og ikke bra er det for små valpe gutta som ser opp til han.
   Holdningene han har mot partnere sine. For håpe farmen vil gi han mye lærdom og litt medmennesklighet =)
   Ønsker deg en koselig kveld når du ser det hjemmefra, det unner jeg deg masse <3

  4. Har det noen gang irritert deg at alle fortennene dine er lange og store men hvis du smiler bredt har du bare noen små stubber bak?:-D

  5. Fra det vi så på paradise så var du og Charlotte uvenner! Ordnet dere opp på hotellet, eller når dere kom hjem? Veldig koselig at dere er venner igjen <3

  6. Herregud du er så skjønn, søteste forbilde mitt! Æ digger dæææ gurl keep on slaaying because i hates gonna hate anyway 🙈♥️

  7. Hør også vår siste utgivelse “Star Docking”, inspirert av zên-meditasjon. Clikk navn, og støtt TOPS BOUNTY platekompani, med mere zên-kurerende kraft enn alkoholisme og rusavhengighets-helbredende institusjoner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg