Derfor skal jeg ikke på finalefesten

Jeg har tatt en kjip avgjørelse om å ikke dra på årets finalefest. Det er rett og slett fordi jeg er sliten av å være rundt masse mennesker og alkohol. Jeg har kjempelyst til å være med å feire årets vinner, for tro meg, de fortjener det virkelig og finalen blir ekstremt spennende i år!

Hadde det vært slik som det var på premierefesten, hadde jeg dratt. Det er en utrolig fin gjeng, ikke minst en fantastisk produksjon og jeg har veldig lyst til å feire en av de beste sesongene som er blitt laget gjennom tidene. Men på finalefesten er det åpent for alle, så jeg tror det kommer til å være ekstremt mange mennesker der. Det stresser meg faktisk, jeg synes det er ubehagelig å være i for store folkemengder. Det har faktisk hendt at jeg har besvimt i slike sammenhenger. 

Jeg skal selvfølgelig feire på mitt vis, det skal ikke stå på det. Jeg skal se finalen hjemme hos meg blant annet med Charlotte, så det blir kjempekoselig!

Jeg har snakket masse med Charlotte og Aurora. De er også travle, og mener det blir vanskelig å få det til å passe inn i kalenderen med jobb osv. Så da har jeg også bestemt meg for å ta det rolig denne torsdagen. Jeg kjenner at det er det som er best for meg akkurat nå!

Jeg oppfordrer alle som kan til å se finalen! Den er veldig spennende i år, og inneholder masse action. Det er jo tross alt sesong ti og det skal ikke være for lett å vinne? Eller hva? 

Weeeee, jeg gleder meg så masse til å se den i kveld <3

 

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg