Mine topp 5-øyeblikk fra årets sesong av Paradise hotel

1.
Helt klart når Karoline ligger med Kristian og sender han hjem dagen etterpå! Det var sykt vittig. Hun sa at hun håpet å rekke å ligge med han en gang til før han røk ut, men det har de klippet vekk. Haha. Legende.

 

2.
Når Leo slipper kula i finalen! Jeg synes finalen i år var skikkelig spennende. Sorry til alle Julie sine fans, men jeg ble skikkelig glad når Leo slapp kula. Alle visste jo at Julie er en stor spiller og at hun mest sannsynlig ville slippe. Jeg syns Leo fortjente det skikkelig, så god og snill som han er. Dessuten er det alltid gøy med action.

 

3.
Når Anders går til Julie med fredningen. Det var skikkelig tøft gjort av Anders å gå i mot så store deler av gruppen. Det var faktisk så gale at enkelte prøvde å “true” han til å gå til meg istedet. Så utrolig kult at han hadde ryggrad til å ta det valget.

 

4.
Charlotte og Kristian vinner mister og miss Paradise. Det var så gøy å se Charlotte på scenen med Kristian. De var bare så utrolig flinke!

 

5.
Når jeg sjekket inn og så at både Isabel og Mathias var der. Jeg ble kjempeglad for at de var der, det var så kjekt å se de igjen. Jeg var jo en god stund på utsiden. Men det gjorde egentlig ingenting, fordi Aurora var der med meg ganske lenge og vi koste oss virkelig!
 

 

 

  1. Men ikke tøfft gjort av julie å bruke makten sin når isabel røk? :))))))) den var mer legendarisk enn anders sin makt if u aks me

  2. ..du og Isabel driver å henger ut Julie for de helt eksemplariske valgene hun gjorde, men hvordan oppførte du og Isabel dere? Og hva skulle dere med pengene, som roper så høyt om hvor velstående og rike dere er? Du vet, man skal ikke kaste stein når man sitter i glasshus! Veldig syting og klaging, men dere var sååå bra og verdige vinnere? Vel.. Julie er ei flott jente og at dere velger å skrive så negativt om henne, sier mer om dere..

  3. Anonyma: Visst du mener det er ett eksemplarisk valg og le mens du sender ut bestevennen din som er såret og har det vondt så viser det bare hvor forskjellig vi alle er.
   Og når du referer til at vi roper så høyt om hvor velstående vi er så forstår jeg ærlig talt ikke hva du referer til…. bare fordi vi har fine klær og drar ofte på ferie så er ikke det noe utrolig uvanlig???
   Julie har forklart meg godt i ettertid om hvorfor hun hadde den reaksjonen som hun hadde. Jeg kommer aldring til synes at det som ble gjort mot Isabell var fint gjort.

  4. viser jo egentlig bare hvilket menneske du er, når du har slike holdninger ovenfor andre i forhold til hva du skriver. Er jo ikke helt normalt å dra på ferie så ofte som bloggere gjør, men det er overhode ikke min sak. Syntes du fremstiller deg selv som svært overlegen og at du virker mye bedre enn alle andre, dessverre.

  5. Vil nå si du som er så gammel burde forstå at sånn mobbing som du driver med er ikke Grett! Å måten Isabel oppførte seg på der inne var jo helt på tryne , det er nesten så flaut å se på dere på tv-en, å de var rett og slett bare rått , hvordan Julie sendte ut Isabel, for hun oppførte seg som trash! Å de gjør forsåvidt du og , fordi dere har pene klær å drar på ferie ? Hahah du ass ..

  6. Ser du får mye hat noen plasser, og vil bare legge til at jeg syns du virker utrolig søt og elskverdig, tror ikke man skal dømme noen etter hvordan de framstilles på et TV-program som PH. Håper du ikke blir lei deg av kjipe ting folk skriver <3

  7. Har du kunne ha hatt sex med Marius? 🙂
   Eller har du en aldersgrense? 🙂
   Fortsett ditt gode arbeid!🙌🏻

  8. Digge dæ<3 Æ e mer for sprangridning Æ da, men grunnleggende dressur må til på sprangbanen også:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg