Den egentlige grunnen til at jeg ikke gikk på finalefesten

Jeg skal være helt ærlig med dere. Det er helt sant det jeg skrev i mitt første innlegg, men jeg må fortelle dere den fulle sannheten.

Jeg har hatt en kjæreste i løpet av livet mitt som har betydd så utrolig mye for meg, og jeg har aldri elsket noen så høyt før. Vi hadde det best i verden når vi hadde våre fine stunder. Vi var samboere og vi hadde et veldig godt liv fylt med glede, latter og moro. Jeg så det aldri komme, men en dag fant jeg ut at han hadde vært utro. Jeg ble knust, mistet all livsglede og klarte ikke fungere i hverdagen i lengre tid etterpå. Vi var forlovet på dette tidspunktet. Jeg hadde kommet til det punktet der jeg faktisk kunne glimte et håp om et lykkelig liv sammen, ha en fin framtid med mann og barn.

Det var en helt ubeskrivelig følelse da jeg så meldingene han hadde sendt til denne andre kjæresten sin. Han hadde til og med skrevet masse om meg som var veldig private ting. I tillegg sendt bilder der han skrøt av meg, hvor vakker jeg var osv. Det sykeste var at hun hadde sendt et bilde til han med et armbånd som jeg også kjente godt igjen, hvor hun skrev tusen takk for den flotte gaven. Det var et helt identisk armbånd som han ga meg på bursdagen. Jeg ble både kvalm og skjelven. Jeg ble rett og slett syk, kastet opp og følte meg som verdens mest naive person. Hvordan kunne dette ha foregått uten at jeg hadde den minste idé?

Dette er lenge siden nå. Det nærmer seg 3 år siden, så dere lurer vel kanskje på hva dette har med finalefesten å gjøre? Jeg fikk en telefon to dager før finalefesten der jeg fikk vite at han er forlovet med henne. Til tross for den lange tiden som har gått, gjorde det like vondt å få høre dette. Jeg klarer faktisk ikke være sosial akkurat nå, jeg må bare komme meg gjennom disse dagene. Det gjør sykt vondt. Spesielt fordi en liten del av meg ønsket vel at det skulle bli oss to igjen, til tross for det som hendte. Det er sykt spesielt, jeg vet det. Jeg har prøvd å møte nye gutter, men jeg har rett og slett blitt for redd for at historien skal gjenta seg.

Jeg håper jeg kan legge dette fullstendig bak meg nå. Jeg skal tross at på en stor tv-innspilling om litt under to uker, og jeg har ikke lyst til å være utslitt og trist. Livet er for kort og jeg må bare finne en måte å legge dette fra meg fortest mulig.

Håper aldri noen av dere opplever noe slikt, det er noe av det verste jeg har opplevd i mitt liv.

Klem Ann

 

 

  1. Det fortjente du virkelig ikke. Jeg er sikker på at du kommer til å finne en fantastisk fyr når tiden passer seg! Stor klem <3

  2. Jeg fikk skikkelig vondt i hjertet av å lese dette. Håper du finner styrken til å komme deg over det han gjorde mot deg. Du er fantastisk og kan ikke tro at noen har tatt seg rettigheten til å behandle deg så utrolig dårlig.
   Jeg forstår så godt hvor vondt det er, men prøv å husk at du er verdt så mye mer.
   Holdningene du har den dag i dag inspirerer meg og hjelper meg til å sette høyere krav til meg selv når det kommer til kjærlighet og hva man skal finne seg i.
   Takk for at du også deler noen av de vonde tingene med oss.
   All respekt til deg! <3

  3. Kjenner meg så sykt igjen i det du skriver, jeg opplevde det sammen for bare en stund siden.. Det gjør så vondt at man ikke vet hva man skal gjøre, og ikke minst så går det utover selvtilliten..

  4. Utrolig hjerteskjærende å lese, får så vondt av deg! Det er jo alles mareritt! Ingen som fortjener det, virkelig! Håper så inderlig du kan finne en som er verdt det!🙏❤

  5. Greit at du vil nyte solen. Men tenk hvor varmt det er for din firbente venn. Den så fryktelig varm ut på storyen din på Instagram. Håper du også er fullstendig klar over at du bør kjenne på asfalten pga potene til hundene dine, nå som det er så varmt ☺️

  6. Herregud, uansett om denne fyren skulle komme ridende på en hvit hest fulgt av et orkester, flagg, faner og gud & hans oldemor, må du serr ALDRI involvere deg med dette menneske igjen!
   Jeg mener.. Jeg kan sef ikke si fyren er psykopat el noe, med det er jo serr noe som er skadet i empati delen av hjernen når du skryter og sender bilder av den ene dama til den andre! Dette er ikke normal utroskap engangt, dette er galskap. Derfor tror jeg oxo at det kun er et spm om tid når han vil dukke opp igjen. Om han så er aldri så bundet i det andre forholdet, så har han jo vist så tydelig det går at det er noe han gir faen i.
   Vi er jo desverre slik alle sammen, at vi har problemer med å se realitetene i det som angår oss selv. Men om du noengang i ditt liv skulle ta en ukjent persons råd i livet, så vær så snill og ta dette. Du gir inntrykk av å være et så bra menneske som ikke fortjener å få tilværelsen ødelagt. Verden flommer av bra folk, -og halvparten er menn (he he) <3

  7. Gry Henriksen: Takk for ett bra råd! Du har helt rett og han prøver jevnlig å ta kontakt jeg har avist han hele veien og no har han begynt å mase på min far. Det er trist og jeg må bare finne styrke til å komme meg videre <3

  8. Fine du. Jeg gikk gjennom nesten nøyaktig det samme for to år siden. Vi var forlovet og hadde vært sammen i 14 år, han kjørte dobbeltspill med sin nye familie. Skjønte ikke hvordan jeg skulle komme meg gjennom det, men det klarte jeg. I dag har jeg det greit, noen ganger ganske så fint. Jeg har ett råd til deg: Kutt all kontakt. Alt. Snap, face, insta, melding, nummer. Slett det og slutt å stalke og slutt å snakke om han. Ikke svar på meldinger, ikke hvis han ringer – ingenting. Sett deg selv en tidsgrense (f.eks 6 mnd, 8mnd?) der du ikke skal ha noe med han å gjøre.
   Og når de månende er slutt så har du kanskje ikke så lyst til å ta kontakt med han heller. På denne måten forsvinner han etterhvert, jeg lover – også fra hodet ditt.

  9. Maria: Takk for at du valgte å dele dette med meg. Ja jeg håper jeg klarer åvære strek nokk komme meg gjennom dette og legge alt bak meg det er det jeg ønsker. Men akuratt no føles alt velgig meningsløst. off. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg