Slik ble vi venner igjen

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra dere om vennskapet til meg og Charlotte. Så her kommer et lite innlegg om det. Jeg var ganske lei meg og skuffet i flere dager i Mexico, det tok sin tid. Jeg tok det personlig og jeg ble veldig lei meg fordi jeg er så glad i henne. Vi klikket veldig fort inne på hotellet og jeg hadde aldri trodd at mitt opphold skulle ende slik. 

I ettertid så forstår jeg valget hennes, jeg var en stor konkurrent. Det var dagen før finalen og hun måtte tenke på sitt eget beste. Dessuten var dette et valg som hun tok sammen med Oscar. Jeg var ganske bitter og sur på henne i begynnelsen. Men etterhvert når følelsene mine hadde roet seg, gikk det opp for meg hvorfor hun hadde gjort som hun gjorde. De har faktisk klippet vekk at hun begynte å grine før de gikk til det paret de ville ha videre i finalen, så det var ikke noe lett valg for hun.

Første gang vi fikk en god tone sammen var på flyet fra Oslo til Bergen når vi satt ved siden av hverandre. Det ble en skikkelig koselig flytur. Vi fant tonen fort, og jeg innså at jeg hadde oppført meg barnslig. Det var på tide å legge dette fra seg. Vi har et veldig bra og godt vennskap den dag idag og jeg digger å være med henne. Vi gjør mye morsomt sammen og det er utrolig gøy at vi bare bor 10 minutter fra hverandre! Hun er en superflott dame som jeg er blitt veldig glad i 

Siste innlegg