Alt om hestene mine

Jeg har alltid vært ei hestejente. Hester og ridning er det som har vært den største delen av livet mitt opp gjennom tidene. Det er ingenting som slår følelsen av å komme i stallen og ta seg av hesten sin, det er det beste som finnes. Jeg er så heldig å ha tre hester som jeg skal fortelle dere litt om.

Zalander 

Zalander er 6 år og en dressurhest etter Blue Horse Zack. Han er bare helt nydelig og verdens snilleste hest. Han har stått i Danmark største deler av livet sitt, der han ble innridd hos Pernille Nordborg. Hun er en fantastisk rytter! Han kom til Norge i vinter, og står nå på østlandet. Det er en utrolig flink og dreven rytter som heter Oda som har trent han. De har vært med på mange konkurranser hvor de har fått veldig gode plasseringer, og gjort det skikkelig bra på konkurransebanen.

Queso 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Queso er en 8 år gammel spanjol som har vært en rideskolehest. Jeg valgte å kjøpe han for en billig penge rett og slett fordi jeg ble helt forelsket i han! Han har ingen fremtid på konkurransebaner eller som en kommende dressurstjerne, men han er en fantastisk læremester. Han gjør alltid sitt beste, er utrolig følsom og god å jobbe med. Dessuten har han verdens søteste personlighet.

Troja van soma 

Troja er en en nydelig og flott friser som jeg har hatt i mange år sammen med søstrene mine. Hun er veldig lettridd og en lett hest å jobbe med på alle måter. Vi tok en beslutning om å selge henne, men så var vi så glad i henne at min ene lillesøster har overtatt henne. Hun tar seg virkelig godt av henne, og de gjør det bra både på trening og i konkurranser.

Nå rir jeg mest for å kose meg. Men jeg har vært satsende rytter, startet opp til MB og har ridd for mange flotte trenere som blant annet Anita Sande, Kevin Melby, Lillian Grepne, Siri Hjellesen, Eva Oppdal, Therese Bragstad og Jurgen Hufler. Så jeg har tatt med meg litt fra alle og er en fleksibel og dreven rytter. Men jeg er veldig for å ri på hestens premisser. Jeg liker ikke når det blir for mye press og når det blir for robot-aktig.

Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet dersom dere lurer på noe, eller hvis jeg har glemt å ta med noe 

 

22 kommentarer

Siste innlegg