1. haha tenkte akkurat det samme som kommentaren over, angående classy. også er det vel ikke akkurat spesielt classy det og i det hele tatt være med på paradise heller.. hahah. disser folk for å være barnslige, smågutter osv, men sitter selv og lager en fjortisvideo.

  2. Huff. Dette var utrolig kleint å se på. Ingenting classy med den videoen.
   Og Newa virker overhodet ikke som en god person, som dere forteller om i videoen. Hun er som et sint barn når hun ikke får viljen sin.
   Dette var en skikkelig trashy video.
   Du sank noen hakk her Ann.
   (Hilsen fra en som egentlig er fan)

  3. Tonje: haha det var trist at du føler det slik. Man må ta det vi sier med en klype salt, ikke minst får man veldig annerledes inntrykk som seer enn om man er med selv. Det var som jeg sa i videoen at jeg likte ikke Julie når jeg var der men som seer likte jeg henne bedre.
   Så det er rart men det er jo dessverre begrenset innhold og alt kommer ikke med. Newa var utrolig omsorgsfull og min nærmeste der inne. Det kom jo heller ikke ordentlig frem.

  4. Dette her var utrolig pinlig å teit å se . Classy girls? Jeg vet nå ikke helt jeg , dere er ganske så rare , men den filmen der var bare kleint å sitte å se på.. haha å visst vi seere skulle dømt deg utifrå tv-en så ville jeg sagt du er like dum .. å barnslig ikke minst, når du ikke får de som du vil så blir du sur å er stygg mot Julie .. å Aurora er vel bare wierd.. ville heller gått for trashy girls . Få dere et liv,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg