Dette gleder jeg meg til i juni

  
Debatt

Jeg har sagt ja til å stille opp på en debatt angående kroppspress på torsdag i anledning regnbuedagene. Jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg mest. Men det blir sikkert gøy og spennende. Jeg er alltid åpen for en diskusjon.

  
Filming

Jeg gleder meg skikkelig til det nye tv-programmet jeg skal være med på. Jeg har egentlig ingen anelse hva jeg har sagt ja til, men jeg tror det blir kjempegøy. Jeg gleder meg til å vise dere en ny side av meg selv. Jeg har ikke stilt opp i noe kjærlighetsprogram, bare så det er helt klart. Er det noe jeg ikke skal bli denne sommeren, så er det forelsket. Jeg skal bare fokusere på meg selv og de jeg er glad i. Ha en rolig sommer uten noe guttedrama.

 
 Kvalitetstid

Jeg gleder meg til å se mer til Aurora. Det blir utrolig kjekt. Hun er en av mine bestevenner og jeg elsker å tilbringe tid med hun. Vi har det alltid utrolig gøy sammen og vi lager jo bra show sammen i tillegg, så det blir aldri kjedelige dager rundt henne. Det er jo med henne jeg skal være med i dette tv-showet, så jeg tror vi kommer til å underholde dere ganske bra.


Ferie

Jeg gleder meg enormt til ferie. Hvis været holder seg så fint, blir det nok mye tid som går med på Tjøme med venner og familie. 

 
Egenpleie

Jeg skal ta meg god tid til rolige dager med yoga, litt spa, sunn mat. Fokusere på selvpleie, det er viktig for kropp og sjel!

 

 

 

 

 

Siste innlegg