Restylane og fillers

Som de fleste er klar over har jeg valgt å være veldig åpen om alt jeg har fikset på angående utseendet mitt. Jeg velger ikke å være det fordi jeg ønsker å skape kroppspress på unge mennesker, men fordi jeg ønsker å dele mine erfaringer. Mitt utseende som jeg har i en alder av 28 år er ikke 100 prosent naturlig. Jeg føler at dersom jeg hadde valgt å skjule det, og late som jeg aldri hadde gjort noe ville det vært mye verre.

Noe av det verste jeg har testet ut er restylane eller leppe-fillers, jeg husker ikke helt hva det var. Men er det noe som er sikkert, så er det at jeg aldri skal røre det igjen. For det første så var jeg veldig bestemt på hvordan jeg ikke ville ha det. Jeg var overhodet ikke fornøyd med resultatet. Det var klumpete, ujevnt og så ikke naturlig ut i det hele tatt. Jeg tok det absolutt minste man kunne ta, for jeg ville ikke at det skulle være så stor forskjell.

Når jeg kom på klinikken hadde jeg en samtale med den kosmetiske sykepleieren. Der ble jeg blant annet ble fortalt at det går ut etter 3-5 måneder. Jeg ble også informert om at jeg kunne få et stoff innsprøytet som ville “løse opp” restylanen dersom jeg ikke ble fornøyd. Det endte som sagt opp med at jeg ikke ble fornøyd. Men når jeg kom tilbake var det visst ikke så enkelt som hun hadde gitt uttrykk for. I begynnelsen sa hun bare at resultatet var kjempefint og hun forsto ikke hvorfor jeg ikke var fornøyd. Jeg dro tilbake to ganger etter det, og fikk til slutt denne sprøyten som skulle løse det opp. Det var utrolig smertefullt og det så helt forferdelig ut i en uke. Det tok lang tid før dette forsvant. Jeg er sjokkert over hvor bra denne sykepleieren solgte det inn til meg. For når det kom til stykket om å endre på det, så var det plutselig supervanskelig.

Min stefar er lege og han har også advart meg sterkt mot dette i ettertid. Det viser seg at restylane og fillers er veldig lite forsket på når det gjelder langtidseffekt. Det kan også i enkelte tilfeller være kreftfremkallende, og det er heller ikke uten grunn at det er ulovlig å sette disse type fillers på gravide.

Alle bestemmer over sitt eget ansikt, men tenk dere nøye om før dere utsetter dere for slike fillers. Det er ikke nødvendigvis så uskyldig som det blir fremstilt. 

Ønsker alle en kjempefin dag i det nydelige været 

Siste innlegg