Jeg hadde et forhold til en som var 8 år yngre enn meg

Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg ser etter i en kjæreste, hvem jeg dater, hva slags gutter jeg ligger med, osv. Jeg har overhodet ikke noe fasit på disse spørsmålene. Jeg er veldig frigjort og lar ikke noe jantelov styre hva jeg gjør, eller hvordan jeg lever livet mitt. Kjærlighet er så mye forskjellig når det gjelder former, fasonger og alder at jeg har rett og slett ingen anelse. Hvis jeg tenker på eksene mine er det en ganske fargerik bukett og så forskjellige mennesker, at jeg har ingen konkret idé om hva jeg går etter egentlig.

Jeg følger alltid hjertet mitt, og kansje det er det som gjør at jeg har havnet med så forskjellige mennesker. Men de har alle bidratt til at jeg har blitt den personen jeg har blitt i dag, og det er jeg veldig glad for. Jeg har aldri vært helt klar for å slå meg til ro med noen, men den dagen kommer nok når jeg møter den rette. Jeg har også opplevd mye tøft, kjærlighet og følelser er ikke alltid en dans på roser. Men det er ikke livet heller. Så man får ta med seg det gode og la det vonde gå, ikke minst ta ansvar for seg selv og sine egne følelser.

I fjor sommer datet jeg verdens fineste person. Han er 20 år gammel og proff fotballspiller i UK. Han prøvde å skjule alderen sin veldig lenge, noe jeg bare syntes var skjønt av han. Vi hadde så mange fine dager sammen, fylt med latter, moro og mye aktivitet. Han er super-energisk, noe jeg digger. Vi har masse kontakt den dag i dag, og vi har planer om å møtes igjen nå i sommer. Det gleder jeg meg virkelig til. 

Hvem vet hva fremtiden bringer? Ikke jeg hvertfall. Haha 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Er så enig med deg, alder spiller virkelig ingen rolle!!💖 Min mann er sånn circa 8 år yngre enn meg faktisk!😉 Men det tenker vi aldri over! Så lenge vi har de samme verdiene og er på samme bølgelengde, så er det det som er det viktigste!🙏❤

  2. Kan du skrive en oppsummering på den kropps-debatten du var med i? den med Linnea Myhre og Joakim Kleven?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg