Jeg ble hengt ut av Mads Hansen

Jeg har fått med meg spøkene og tingene som Mads Hansen har lagt ut om meg, og jeg synes bare at det er morsomt. Når man er med på et program som Paradise Hotel, så er det ganske lurt å ha evne til å le av seg selv og ikke ta seg selv for høytidelig. Hvis ikke tror jeg det er lett at man får det litt tøft i ettertid. Litt uskyldig moro på min bekostning er helt innafor synes jeg.

Det har blitt nevnt i et par sammenhenger; herregud Mads Hansen er helt gal, føler du deg ikke mobbet, hengt ut osv.. Svaret er enkelt og greit NEI. Jeg føler meg overhodet ikke hengt ut eller mobbet! Jeg synes faktisk at han er sykt vittig, og jeg følger han selv på sosiale medier. Ikke minst synes jeg sangen hans Sommerkroppen ikke er så verst heller, så det hender jeg hører på den i ny og ne. Han tar opp et tema som er aktuelt, og han treffer mange med den låta. Jeg kan ikke forstå at folk tror at jeg tar meg nær av og blir lei meg av slike spøker, for det er bare litt uskyldig moro spør du meg. Hvorfor skal man ta seg nær av alt og ikke kunne le litt av sånt?

Jeg synes faktisk at det er ganske innafor at en tar den rollen med å lage spøker og parodier på bloggere og offentlige personer. Det er jo morsomt, og de har selv valgt å eksponere seg for offentligheten.

Og så vil jeg bare informere om at meg og hesten min lever i beste velgående, og ingen av oss har skabb.
Vi har sjekket oss og blitt friskmeldt! haha

 

35 kommentarer

Siste innlegg