Tv-innspillingen er over for denne gang

Tiden flyr, tv-innspillingen er over for denne gang! Det har vært en artig opplevelse med opp- og nedturer. Men alt i alt en hyggelig opplevelse. Når sant skal sies så har både meg og Aurora oppholdt oss på Playa del Ingles, rettere sagt på Gran Canaria. Dere må bare se vekk i fra at vi var i Barcelona, det var bare en idé vi fikk til rumpe-innlegget. Fordi det er vel ingen klinikker som utfører slikt på Grand Canaria. Jeg skal legge meg i full trening fremover, og jeg gleder meg masse! Håper jeg får de resultatene jeg ønsker. Det er jo bra å trene og viktig å holde seg i form.

Jeg kjenner for min del at det er blitt litt for mye festing på denne ferien, da jeg nesten aldri går ut på nattklubb til vanlig. Jeg tar gjerne en drink eller to med gode venner i en bar, men generelt sett har jeg ikke sansen for “nattklubb-livet”. Det blir fort slitsomt med masse fulle mennesker og desperate gutter.

Den ene dagen vi var på Pacha var det utrolig mye guttedrama. Meg og Aurora fikk ett bord i VIP-en ovenfor dansegulvet. Ved siden av oss satt det en gjeng med en smule spesielle mennesker som hadde et meget stort markeringsbehov. Han ene av dem sto i trappen og dyttet ned en som var norsk som jeg hadde møtt i baren.  Jeg gikk bort til han og sa at slik oppførsel er ikke greit. Han kom bort med masse drinker etter det, og spurte om jeg ville bli med han ut for å prate. Jeg ble med han ut, og jeg spurte om hvorfor han oppførte seg slikt. Han var mer interessert i å få vite om jeg var singel.. Jeg skjønte fort at dette var et menneske jeg ikke ville bruke mer tid på, så jeg snudde meg gikk inn til bordet, der Aurora og noen flere venner av oss var. Senere begynte han igjen å dytte folk ned trappen. Det var siste dråpen, så vi måtte tilkalle vakten. Det endte med at han og vennene hans faktisk måtte gå. Jeg forstår ikke hvorfor mennesker gidder å oppføre seg slikt. Det er så utrolig unødvedndig! Så litt drama ble det altså.

Ellers har jeg kost meg veldig med Aurora. Jeg har trent hver dag, blitt brun og hatt en grei ferie.

 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg