Det verste jeg vet

Som hos de fleste andre, er det enkelte ting som irriterer meg og som jeg absolutt ikke liker. Her er noe av det verste jeg vet om.

MORALPOLITIET; Hvem har vel ikke møtt på moralpolitiet før? Mennesker som er maktsyke med litt autoritet, og som tar seg til rette og skal fortelle hva som er best og passe på alle andre. Dette er utrolig slitsomt og ekstra vanlig i Norge. Det hadde vært så mye bedre hvis enkelte bare hadde roet seg ned, passet på seg selv og vært mer opptatt av sitt eget liv enn alle andre sitt. Jeg ble faktisk utsatt for en slik hendelse nå sist når jeg skulle ut med bosset mitt. Jeg hadde glemt bossbrikken inne og satte bosset ved luken. Jeg hadde med meg hundene, og de trengte en liten luftetur. Da kom det en hissig mann og kjeftet på meg, og jeg måtte bruke tid på å forklare dette mennesket at jeg skulle lufte hundene mine, også få hentet brikken min så jeg kunne kaste det. Jeg gikk på tur med hundene, og var tilbake etter 10 minutter. Vet dere hva, der sto han og ventet på meg for å se at jeg holdt ord. Jeg ble helt kvalm, og fortalte han at jeg har en veldig god far og trenger absolutt ikke en til! Jeg sa også at kanskje han skulle finne noe mer fornuftig å bruke tiden sin på.

 

FUCK-BOYS; Ja, fuck-boys er noe av det verste jeg vet. Folk må gjerne ligge rundt og kose seg om de vil det, men når det kommer til enkelte gutter, og det gjelder noen jenter også, så blir jeg veldig sjokkert. Det virker som om at kvantitet over kvalitet har tatt helt av. Jeg blir ikke akkurat imponert av gutter som har ligget med 300-400 jenter. Jeg synes det er ekkelt, og veldig spesielt.

 

MENNESKER SOM IKKE ER GLAD I DYR; Hvis jeg møter på mennesker som ikke er glad i dyr, tar jeg fullstendig avstand. Da må det være noe som ikke stemmer helt. Det har jo kommet fram ved noen tilfeller at dette kan være et typisk trekk for psykopater og seriemordere. Dyr og barn er det fineste som finnes, og jeg kan ikke forstå mennesker som ikke liker dyr eller barn.
 

FALSKE VENNER; Vi har vel alle opplevd å ha en falsk venn eller to. Venner vi setter høyt og er veldig glad i, som vi blir sviktet av. Når det viser seg at man ikke betyr noe for dem, og de bare bruker deg. Det er noen av de verste følelsene som finnes.
 

UTROSKAP; Jeg synes det er så unødvendig å nevne, men mennesker som er utro. Jeg kan ikke forstå at enkelte velger å være i et forhold, og holde på som de gjør. Når de løper rundt, og bevisst prøver seg på alt og alle. Det er forkastelig, og ikke fint gjort i det hele tatt. Hvis man ikke har det noe bra i det forholdet man er i og ønsker å være med andre, er det ikke bedre å heller være singel da?
SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Siste innlegg